Van választásod. Miközben százmilliók rettegnek a holnaptól, jogod és lehetőséged van nézőpontot váltani és más tapasztalatokat gyűjteni.

Az emberiség történetében nem először fordul elő világméretű járvány. Nem első eset, hogy az átalakulás fájdalmas ruhát ölt, globális szinten hoz bizonytalanságot és felerősíti a kollektív félelmet. Ám az emberiség tudati szintje sosem volt azon a ponton, ahol most van. Ma, 2020-ban tudjuk, hogy a tudat teremtő ereje felbecsülhetetlen érték, és hogy mindaz, ami a fizikai világban megjelenik, belülről vetül ki.

Most itt az idő, hogy mindazt, amit olvastál, amit spirituális tanfolyamokon, önismereti tréningeken elméletben elsajátítottál, átültesd a gyakorlatba. Most itt az idő, hogy a hited erejével új világot teremts!

Rengeteg ember fél, sőt retteg, ebben a pillanatban is. Ha csatlakozol hozzájuk, csak táplálod azt a kollektív teret, amelyben minden rossz, minden negatív, és amelyben egyre nagyobb a kiszolgáltatottság. Ebben a podcast epizódban olyan nézőpontváltó gondolatokat hozok Neked, amelyek segíthetnek a jelen helyzet átformálásában. Tudatosítsd magadban: van szabad akaratom, van választásom. Te mit választasz most magadnak?

Meséld el Te is, milyen gondolatokon, érveken, érzéseken keresztül tudsz kimaradni a drámából, és tudod megőrizni a nyugalmad, a lelki békéd! Oszd meg velem, és a podcast más hallgatóival is véleményed, vagy tedd fel kérdéseidet! Írhatsz nekem e-mailt, vagy kommentelj Facebook-posztban!

Az Örömvilág podcast minden eddigi részét visszahallgathatod hivatalos honlapomon. Az Örömvilág podcast csatornát megtalálod a Spotify, az ApplePodcasts és a Castbox kínálatában is.

Az Örömvirág közösségi tér székesfehérvári programjai átmenetileg szünetelnek, de addig is kövesd online felületeimet:

🌐Örömvilág podcast a Facebookon

🌐Örömvirág közösség a Facebookon 

🌐Tomek Noémi official page a Facebookon 

Vélemény, hozzászólás?