#95 Tudj meg többet a családállításról!

Hogyan működik a családállítás? Lehetséges manipulálni a folyamatokat? Milyen szimbólumokkal dolgozik ez a módszer?

Az Örömvilág podcast #80 epizódjában már találkozhattál Dányi Szilvia család- és rendszerfelállítóval, akivel évek óta dolgozom együtt. Az akkori adás kapcsán nagyon sok kérdés érkezett, amelyekre válaszokat ad mostani beszélgetésünk.

A leggyakoribb kérdés egyébként arra vonatkozott, hogy vajon lehet-e manipulálni mindazt, ami a családállításon történik? Mi van akkor, ha valaki érintett egy mező által rá osztott szerep kapcsán? Előfordulhat, hogy a saját szűrőin és vélekedésein keresztül jeleníti meg a képviseletet? 

Ha velem, velünk tartasz, számos érdekességet tudhatsz még meg erről a zseniális technikáról, és azt is megtudhatod,  hogyan válhatsz akár Te magad is család- és rendszerfelállító tanácsadóvá.

Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot beszélgetőpartneremmel, látogass el a Családállító Közösségi Központ Facebook oldalára! Dányi Szilvi hamarosan induló, székesfehérvári és budapesti “Holisztikus család-és rendszerfelállító” tanfolyamáról bővebb információkat kaphatsz a csaladallitokozpont@gmail.com e-mail címen, valamint a +36 (70) 429 97 09-es telefonszámon.

 

Ismerkedj meg az Örömvilág Tudatosság Központ munkatársaival és szolgáltatásaival ingyenesen! Kóstolj bele alternatív kezeléseinkbe, tanácsadásainkba, programjainkba! Jelenleg több, mint 50 féle különböző szolgáltatással várjuk a testi-lelki egészséget, az alternatív módszereket, önismeretet és tudatosságot fontosnak tartó érdeklődőket Székesfehérvár Belvárosában, valamint az online térben. Nagy örömmel csatlakozunk a szervezők felkérésére a FEHÉRVÁRI CSALÁDI ÉLETMÓD HÉTVÉGE című programsorozathoz, és visszük el kezeléseinket, tanácsadásainkat, programjainkat. Az érdeklődők részt vehetnek egyebek mellett masszázsokon, manuálterápián, faceyoga foglalkozásokon, megtapasztalhatják az Acces Bars, ThetaHealing vagy a Családállítás hatását. Látogatóinknak lehetősége lesz különböző coaching szolgáltatások, tanácsadások igénybe vételére a párkapcsolati mediációtól az asztrológiáig. MINDEN PROGRAMUNK INGYENES!

HELYSZÍN: Székesfehérvár, Jancsárkerti Piac parkolója, Balatoni út 10.

IDŐPONT: 2021. szeptember 18. 8:00-14:00

 

Szeretettel várlak további programjaimra:

További programokért látogass el az Örömvilág Tudatosság Központ honlapjára!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

három × öt =