Események betöltése

Vissza a program listához

 • Ez az esemény elmúlt.

INGYENES ÖRÖMVILÁG PROGRAMOK a Fehérvári Családi Életmód Hétvégén

2021.09.18. 08:00 - 14:00

Online jelentkezem

Ismerkedj meg az Örömvilág Tudatosság Központ munkatársaival és szolgáltatásaival ingyenesen! Kóstolj bele alternatív kezeléseinkbe, tanácsadásainkba, programjainkba!

Jelenleg több, mint 50 féle különböző szolgáltatással várjuk a testi-lelki egészséget, az alternatív módszereket, önismeretet és tudatosságot fontosnak tartó érdeklődőket Székesfehérvár Belvárosában, valamint az online térben.

Nagy örömmel csatlakozunk a szervezők felkérésére a FEHÉRVÁRI CSALÁDI ÉLETMÓD HÉTVÉGE című programsorozathoz, és visszük el kezeléseinket, tanácsadásainkat, programjainkat.

Az érdeklődők részt vehetnek egyebek mellett masszázsokon, manuálterápián, faceyoga foglalkozásokon, megtapasztalhatják az Acces Bars, ThetaHealing vagy a Családállítás hatását. Látogatóinknak lehetősége lesz különböző coaching szolgáltatások, tanácsadások igénybe vételére a párkapcsolati mediációtól az asztrológiáig.

HELYSZÍN: Székesfehérvár, Jancsárkerti Piac parkolója, Balatoni út 10.

IDŐPONT: 2021. szeptember 18. 8:00-14:00

MINDEN PROGRAMUNK INGYENES!

———————————

TOMEK NOÉMI

Tomek Noémi vagyok, az Örömvilág Tudatosság Központ alapítója, coach, mestertréner, ThetaHealing® mester instruktor, a Pranagarden nagykövete. Az elmúlt években több tízezer emberrel kerültem kapcsolatba csoportos és egyéni programjaimon, személyesen és az online térben egyaránt. Hiszek a tudatosság és az önismeret fontosságában, valamint az összefogás erejében. Elkötelezett vagyok a szelíd, organikus, állatkísérlet- és allergénmentes megoldások iránt, ezért ajurvédikus megoldásokkal bővítettem a lélekről és tudatról szóló tevékenységeimet.

Az életmód napon elérhető szolgáltatásaim:

 • ThetaHealing®
 • Life coaching
 • Napi Segítő kártya
 • Ajurvédikus megoldások

 

NÉMETH MARIANN ’MARY’

Németh Mariann ’Mary’ vagyok, masszőr. Masszírozáskor céltudatosan alkalmazzuk a jótékony hatású érintést, hogy a szervezet kiegyensúlyozottá váljon, a fájdalom csillapodjon, a testi feszültségek pedig oldódjanak. Folyamatosan tanulom a különböző technikákat, hogy segíthessek Neked a változásban, fejlődésben, a test egyensúlyának megteremtésében.

Az életmód napon elérhető szolgáltatásaim:

 • Talpmasszázs
 • Fülgyertya

 

PAULIKOVICS RÉKA

Paulikovics Réka vagyok. Kommunikációval, marketinggel, szövegírással foglalkozom, Coach és ThetaHealing® konzulens vagyok. A Points of You™ fotóterápiás kártyáival is dolgozom, melyek segítenek más nézőpontból látni egy-egy helyzetet. A módszer remekül alkalmazható mind egyéni, mind csoportos folyamatokban, gyermekeknél és felnőtteknél egyaránt. Akár párkapcsolati, munkahelyi, tanulási nehézségeid vannak, akár a személyes fejlődésedben keresel válaszokat, ez az eszköz segít új lehetőségeket találni – mindezt játékos formában.

Az életmód napon elérhető szolgáltatásaim:

 • Points of You™ kártyák bemutatása (fotóterápiás coaching)

 

TAKÁCS GYÖNGYI

Takács Gyöngyi vagyok, 20 éve foglalkozom asztrológiával. A különböző irányzatok tanulmányaiból, saját élettapasztalatomból és intuitív képességeim segítségével létrehoztam a Creative Asztrológiát, melyet a Symbolon kártyával együtt tanítok és egyéni konzultáció keretein belül személyiség és önismeret fejlesztésre alkalmazok.

A test energia szintjének megismerése napjainkban szintén elengedhetetlen, hiszen ez adja az egészséges működésünk alapját. Minden egyes szervünk és szervrendszerünk rezgése azonnal bemérhető az NLS professzionális állapotfelmérő készülékkel, továbbá a frekvencia terápiával helyreállítjuk, ahol kibillentünk az egyensúlyunkból.

Az életmód napon elérhető szolgáltatásaim:

 • Asztro – pszicho tanácsadás
 • EWS Professzionális frekvenciaterápia

 

DÁNYI SZILVIA

Dányi Szilvia vagyok, Család- és rendszerfelállító, professzionális hipnózis szakértő. Tizenkét éve foglalkozom professzionális szintű hipnózissal, továbbá család- és rendszerfelállítással. Több ezer megoldott esetnek és boldog megújulásnak voltam szemtanúja, naponta látom és élem a csodákat.

Az életmód napon elérhető szolgáltatásaim:

 • Család-és rendszerfelállítás konzultáció: családi( transzgenerációs blokkok ) feltárása
 • Családállítás bemutató
 • Hypnocoaching

 

BOCKOVÁ HENRIETA

Bocková Henrieta vagyok Reiki tanár, masszőr és nem utolsó sorban szülésznő. Különböző spirituális tanfolyamokat tartok felnőtteknek: metamorf masszázs, reiki, kundalini-reiki, radiesztézia, tudatos teremtés, szülésfelkészítés és babamasszázs.

Az életmód napon elérhető szolgáltatásaim:

 • Reiki
 • Metamorf masszázs
 • Radiesztézia
 • Tudatos teremtés Henivel. Miért is ne?

 

MAKOVI TIMI

Makovi Tímea vagyok, Face Yoga Method – Arcjóga oktatóként abban segítek a 40 feletti nőknek, hogy hogyan tudják természetes módon megőrizni fiatalságukat.

Próbáld ki Te is ezt a hatékony és természetes arcfiatalító módszert, aminek segítségével éveket letagadhatsz valódi korodból! Önbizalmad növekszik és minden alkalommal szívesen, mosolyogva nézel majd a tükörbe, a környezetedtől pedig egyre több pozitív visszajelzést kapsz.

Az életmód napon elérhető szolgáltatásaim:

 • 15 perces csoportos arcjóga foglalkozás, folyamatosan a rendezvény időtartama alatt

 

ANTÓNY KORNÉLIA

Antóny Kornélia vagyok, Intézményi kommunikátor, Szervezetfejlesztő, Fejlesztési- és vállalatvezetési Tanácsadó, Life-, Art- és Business coach, Mester Tréner, ThetaHealing® konzulens, Gazdaságpszichológiai Szakértő. Néhány éve szakértői munkám fő fókuszába az egyén személyiségfejlődésének támogatása került: trénerként, coachként fejlesztő programokat, eszközöket, módszertanokat dolgozok ki és fejlesztő folyamatokat viszek gazdasági- és civil környezetben egyaránt.

Az életmód napon elérhető szolgáltatásaim:

 • Coaching
 • Vizualizáció (Játsz újra! tematika alapján mini coaching)
 • Erőforrás aktiválás (mini coaching erőforrás kártyával)
 • Személyiség tipológia és tanácsadás
 • DISC játékosan (Temper DISC kártya és rövid személyiség elemzés teszt nélkül)
 • Célállítás tudatosan (Real Deal feladat és elemzés)

 

PÁLHEGYI HAJNALKA

Pálhegyi Hajnalka vagyok, lélekoldással, stresszoldással, BEMER érterápiával foglalkozom. Hiszem, hogy minden betegség lelki eredetű, ezért tartom nagyon fontosnak a fizikai és lelki stressz oldását. Főként energiakezelésekkel dolgozom, a BEMER terápia pedig a fizikai fájdalom okozta stressz oldására kiváló. Öröm látni, hogy egy-egy kezelés után a pácienseim kisimultan, nyugodtan, mosolyogva mennek haza. Folyamatosan tanulok, hogy minél több módszerrel, minél több embernek tudjak segíteni.

Az életmód napon elérhető szolgáltatásaim:

 • Access Facelift
 • BEMER kezelés
 • Metamorf masszázs
 • Access testkezelések

 

KELEMEN JÓZSEF

Kelemen József vagyok. Közel egy évtizede foglalkozom gyógyítással, manuálterapeutaként tevékenykedem. Az integrált manuálterápia egy olyan komplex módszer, mely ötvözi az ősi masszázs és csontkovácsolás évszázadok alatt tovább finomodott elemeit.

Az életmód napon elérhető szolgáltatásaim:

 • Manuálterápia

 

VAGYÓCKI ANITA

Vagyócki Anita vagyok, Tudatos munkavállalás coach, tanácsadó, Access Bars® Facilitátor. Tudatos munkavállalás coachként az ügyfélköröm sokszínű; egyéni vállalkozásoktól a multikig, a legkülönfélébb ágazatokból, vezetők és nem vezetők egyaránt. Az Access Bars® technikával akkor találkoztam, amikor megoldást kerestem a túlpörgésre, stresszre, aggodalmaskodásra és megkopott lelkesedésre, amivel az ügyfeleim közül többen szembesültek az életükben. A Bars® ellazít, csökkenti a stresszt, javítja a koncentrációt és az alvásminőséget, támogatja a kreativitást.

Az életmód napon elérhető szolgáltatásaim:

 • Tudatos munkavállalás coaching
 • Access Bars® technika

 

SZAKÁL-SZABÓ SZANDRA

Szakál-Szabó Szandra intimitás mentor és párkapcsolati mediátor vagyok, mindemellett 4 gyermekes családanya és aktív feleség. Remekül ötvözöm az elmúlt 10 év egyéni tapasztalatait az időközben elsajátított technikákkal – mint szexuálterápia, a Theta Healing®, a Points of You™, az Access Bars® vagy a Sacred Body Awakening – melynek egyediségét a hétköznapi élet kézzelfoghatósága adja.

Az életmód napon elérhető szolgáltatásaim:

 • Párkapcsolati mediáció
 • Beszélgetés a női szerepekről
 • Beszélgetés a párkapcsolati kihívásokról
 • Kisgyermekes párok intimitása -tanácsadás

Részletek

Dátum:
2021.09.18.
Időpont:
08:00 - 14:00
Program kategória:

Szervezők

Tomek Noémi
Antóny Kornélia
Bocková Henrieta
Dányi Szilvia
Makovi Tímea
Németh Mariann „Mary”
Pálhegyi Hajnalka
Paulikovics Réka
Szakál-Szabó Szandra
Takács Gyöngyi
Vagyócki Anita

Helyszín

Jancsárkert
Magyarország Székesfehérvár, Balatoni út 10. + Google Térkép

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz programunkra: