Tudod, mi történik veled, ha nem vagy jelen „itt és most”? Nézőpontváltó gondolatok a jelenlét erejéről, és hasznos tanácsok, hogy meg is tapasztalhasd.

Egy újabb adás, amelyhez a témát egy kedves hallgató ajánlotta. Számos megközelítésben volt már szó az Örömvilág podcast adásaiban arról, hogy miért és mennyire fontos a most megtapasztalása. Főként a tudatos teremtés témája kapcsán beszéltem a jelenlét erejéről, ezúttal azonban teljesen más megközelítésből boncolgatom a kérdést. Valaki azt kérte, hogy legyen szó arról, hogyan lehet megtapasztalni minél hosszabb ideig a mostban való létezést. Magam is meglepődtem, hogy milyen érdekes nézőpont bukkant fel bennem, amikor elkezdtem felvenni ezt az epizódot.

Ha velem tartasz, beszélgethetünk arról, hogy mennyi észrevétlen és manipulatív impulzussal bombáz a külvilág minden pillanatban, és ez miként hat Rád, ha nem vagy tudatos a jelenedre. Részletesen kitérek a meditáció erejére és jelentőségére mindennek kapcsán, és saját tapasztalataimat is megosztom Veled.

Kíváncsian várom, hogy Benned milyen energiákat, érzéseket, gondolatokat mozdít be ez a témakör. Ha van olyan felismerésed, amelyet szívesen megosztanál másokkal is, kérlek, írj e-mailt a podcast@oromvilag.hu címre!

Az összes adást megtalálod honlapomon, YouTube csatornámon (IRATKOZZ FEL!) és a podcast appokban.

Ismered már a Napi Segítő kártyacsomagot?

64 fontos téma, 64 egyedi festmény alapján készült kártyalap, és egy füzet, amely segít megtalálni a választ aktuális kérdésedre. A képek, a nézőpontváltó gondolatok vagy a kérdések a benned lévő témával kapcsolódva hozzák létre az egyedi üzeneteket. A Napi Segítő olyan nézőpontokhoz vezet el, amelyeken keresztül könnyedén láthatóvá válnak a megoldások.

A Napi Segítő kártyacsomag gyönyörű festményei – repróként – a Te otthonod, vagy irodád falát is díszíthetik! Márfy Gabriella festőművész olajfestményeinek másolatát fenyő vakrámára feszített, digitálisan nyomtatott textilképként rendelheted meg, két méretben!

Szeretettel várlak aktuális programjaimra:

További programokért látogass el az Örömvilág Tudatosság Központ honlapjára!

Vélemény, hozzászólás?