Ha valahova, ha valakihez visszamész, az visszalépés is egyben? Szükségszerűen kudarcként kell értelmezni? Lehetséges fejlődni és visszamenni egyszerre?

Volt már jónéhány visszatérés az életemben. Költöztem el és vissza, szakadt meg kapcsolatom, majd kezdődött újra. Voltam olyan lelki állapotban, ahova – azt hittem, sosem fogok, de mégis – visszacsúsztam. Talán kérdeznem is felesleges, biztosan Neked is vannak ilyen történeteid.

Az Örömvilág podcast csatorna #88 epizódjában a visszatérésekről, a visszalépésekről, valamint ezekhez kapcsolódóan a fejlődésről és a kudarcról is szeretnék beszélgetni Veled. A mostani adás témáját az inspirálta, hogy a legjobb barátnőm, Réka, egy év távollét után visszaköltözik Egerből Székesfehérvárra, és sokat beszélgettünk vele az elmúlt esztendőben arról, hogyan éli meg az „elmenetelt”, mit kezd a visszavágyódással, és mi hívja folyamatosan vissza. Néhány perc erejéig Vele is beszélgetek majd, hogy a saját tapasztalatait elmondja. Az egyik saját visszatérős  történetembe is beavatlak, ha velem töltesz fél órát.

Neked hogy jelentek meg az életedben a visszatérések? Mennyire voltak ezek kudarcok, és mennyire előrelépések? Milyen a Te fejlődésed útja? Ha van kedved, bátran írd meg a podcast@oromvilag.hu e-mail címre! Ugyanitt nyitottan várom témajavaslataidat is!

Ezt a részt, és az Örömvilág podcast minden eddigi adását egyaránt megtalálod holnapomon, a YouTube-on , a  Spitify-on, valamint az ApplePodcasts és a Google Podcast alkalmazásban is. Iratkozz fel, és így mindig értesülhetsz a friss témákról!

Szeretettel várlak aktuális programjaimra:

Női önismereti délután – ONLINE: 2021. július 25. 14:00-19:00
ThetaHealing ONLINE Alap tanfolyam: 2021. július 30. – augusztus 1.
Nap meditáció ONLINE: 2021. augusztus 3. 19:30
Társteremtő Est – ONLINE: 2021. augusztus 4. 18:00-22:00
ThetaHealing Világgal való kapcsolat tanfolyam: 2021. augusztus 30. – szeptember 3.
További programokért látogass el az Örömvilág Tudatosság Központ honlapjára!

Vélemény, hozzászólás?