Meg mered élni, ha valami nincs rendben? Megadod magadnak a „rosszul levés” jogát? Amikor nem vagy jól, azt hiszed, hogy te már semmire sem vagy jó?

Azt figyeltem meg, hogy gyakran összekeverik az emberek az aktuális közérzetüket, fizikai állapotukat azzal, hogy hogy vajon elég jók-e. Amikor valaki rosszul érzi magát – akár lelkileg, akár fizikailag – könnyen kerül negatív spirálba, és elkezdi azt érezni, hogy így már nem megfelelő másoknak, nem szeretik, nem elégedettek vele. Emiatt egyesek „szúrós sünmalaccá” változnak, és mindenkit támadnak, aki a közelükbe próbál férkőzni, mások beindítják az áldozat programot, míg olyanok is vannak, akik egyszerűen „csak” nem engedik meg maguknak, hogy ne legyenek jól.

Nézz magadba egy pillanatra! Te hogy vagy most? Hogy vagy ma? Hogy vagy mostanában? Mennyire vagy elégedett? És mennyire érzed, hogy elégedett veled a környezeted? Az Örömvilág podcast csatorna #87 epizódjának aktuális fél órájában ezekről a kérdésekről szeretnék beszélgetni veled.

Szerintem ér rosszul lenni. Ér megélni, amikor valami fáj, amikor csalódunk, amikor szomorúak vagyunk. Van, amikor befelé megyünk, és ez teljesen rendben van. És ettől még elég jók vagyunk. Ha a külvilág mást tükröz vissza, akkor az azért van, mert Te nem tudod elfogadni a negatív hangulatokat, énállapotokat. A XXI. század azt tolja ránk, hogy jól kell lennünk. Mosolyogni kell, tökéletesnek kell lenni, energikusnak kell lenni.  Szóval ér kicsit belemerülni a sz@rba….Persze az is fontos, hogy ne ragadjunk bele hosszú időre, mert onnan könnyű egyre lejjebb és lejjebb menni….

Ha nem vagy jól, azt el lehet mondani. Fel lehet vállalni. Ám nem sajnálatra van szükséged, hanem valami másra. Leginkább Szeretetre. És arra, hogy azt el is tudd, el is merd fogadni.

Kíváncsi vagyok, hogy benned milyen gondolatokat, milyen érzéseket, milyen felismeréseket generál ez az téma. Ha van kedved, írd meg nekem, nekünk a podcast@oromvilag.hu e-mail címre, esetleg kommentelj a YouTube csatornámon vagy a Facebookon!

Szeretnél más témákban is elmerülni kicsit? Keresd fel honlapomat (www.oromvilag.hu), vagy iratkozz fel csatornámra az alábbi platformok valamelyikén: YouTube, Spotify, ApplePodcast, Google Podcasts!

Van már a Napi Segítő kártyacsomagod?

🌞 64 fontos téma, 64 egyedi festmény alapján készült kártyalap, és egy füzet, amely segít megtalálni a választ aktuális kérdésedre. A kártyacsomag a füzettel együtt egy kisebb táskában is elfér. Bárhová magaddal viheted, bármikor segítségül hívhatod. A képek, a nézőpontváltó gondolatok vagy a kérdések a benned lévő témával kapcsolódva hozzák létre az egyedi üzeneteket. A Napi Segítő olyan nézőpontokhoz vezet el, amelyeken keresztül könnyedén láthatóvá válnak a megoldások.

Szeretettel várlak egy csodás közös teremtésre a következő Nagy Buddha Nap varázslatos energiájában. Részletekért kattints

További programokért látogass el az Örömvilág Tudatosság Központ honlapjára!

Vélemény, hozzászólás?