Mi a helyzet a spiri-biznisszel? Van helye a spiritualitásnak az üzleti világban? Megférnek egymással? Provokatív kérdések a témáról, az érem két oldaláról.

Egy igazán izgalmas, és kényes témákat is feszegető epizód készült az Örömvilág podcast csatornán ezen a héten. A spiritualitás és az üzleti világ kapcsolatát boncolgatjuk beszélgetőpartneremmel, Antóny Kornéliával, aki több, mint két évtizede sikeres szervezetfejlesztő, coach és tréner. Milliárdos cégek vezetői kérik ki a tanácsát, számos vállalat köszönheti Neki a felemelkedését. És bár ez nem volt mindig így, de ma már nyíltan vállalja spirituális szemléletét.

Nelly az üzleti világból érkezett a spirituális világba, míg én éppen fordítva. Azért lettem főállású vállalkozó, hogy gyakorolhassam a hivatásomat. Két út, két különböző személy, mégis millió közös tapasztalás…

Tarts velünk, ígérem, izgalmas lesz! Ebben az epizódban olyan provokatív és kényes témákat is megpendítünk, mint a lehúzós spiri-biznisz, vagy az úgynevezett kuruzsló törvény.

Milyen felismeréseket hozott neked ez az epizód? Ha van kedved, oszd meg velem, velünk! Ragadj billentyűzetet, és írj a podcast@oromvilag.hu e-mail címre, vagy kommentelj online felületeimen!

Az Örömvilág podcast csatorna eddig megjelent 84 epizódját bármikor meghallgathatod honlapomon, és az alábbi felületeken: YouTube, Spotify, ApplePodcasts, Google Podcast. Iratkozz fel, így mindig értesülhetsz a friss témákról!

Ismered már a Napi Segítő kártyacsomagot?

🌞 64 fontos téma, 64 egyedi festmény alapján készült kártyalap, és egy füzet, amely segít megtalálni a választ aktuális kérdésedre. A kártyacsomag a füzettel együtt egy kisebb táskában is elfér. Bárhová magaddal viheted, bármikor segítségül hívhatod. A képek, a nézőpontváltó gondolatok vagy a kérdések a benned lévő témával kapcsolódva hozzák létre az egyedi üzeneteket. A Napi Segítő olyan nézőpontokhoz vezet el, amelyeken keresztül könnyedén láthatóvá válnak a megoldások.

 

Vélemény, hozzászólás?