Minden Nő mögött 7 generációnyi őse áll. Minden Nő mögött ott van 127 Nő és 127 Férfi tapasztalata, fájdalma, félelme, gondolata és ereje.

🔸 Ez az adás Nőkről szól, de nem csak Nőknek. Folytatva az előző epizódban megkezdett témát – amikor a nemi szerepekről, társadalmi elvárásokról, sztereotípiákról volt szó-, a fókuszt most a női nemre helyezzük.

🔸 Mitől és hogyan lesz valaki Nő? Miből táplálkozik a Nő lelke, amikor női lényét formálja? Hogyan hatnak az ősök vélekedései az utódokra? Milyen más energiákból, információs mezőkből jön az, ami egy Nőre hatással van?

🔸 Milyen szerepei vannak egy mai Nőnek? Lehetséges, ezeket a szerepeket, mint például anyaság vagy karrier egyszerre jól csinálni? Kell, hogy minden tökéletesen és 100%-on működjön egy Nő életében?

Nagyon sok kérdés fogalmazódik meg ebben az epizódban, és nem állítom, hogy mindegyikre megadom az egyetlen igaz választ. A célom ezúttal is az, hogy (képzeletben) beszélgessünk egy jót, és hozzunk be újabb nézőpontokat, amelyek által közelebb kerülhetünk egy magasabb igazsághoz. A téma szinte kimeríthetetlen, ez az adás csak egy apró, de fontos szeletet szakít ki belőle.

💻 Mint minden alkalommal, most is arra bíztatlak, hogy ragadj billentyűzetet, és írd meg a véleményed, oszd meg velem, velünk a felismeréseidet e-mailben vagy kommentben! Hozz Te is újabb nézőpontokat a témában! Természetesen a későbbi adásokba is javasolhatsz témát a szokásos módon, azaz e-mailben, vagy honlapom kapcsolati űrlapján keresztül.

Az Örömvilág podcast csatorna adásait megtalálod honlapomon, csatornámra feliratkozhatsz a YouTube-on, a Spotify, az ApplePodcasts és a Google Podcast felületén is.

Ismered már a Napi Segítő kártyacsomagot?

🌞 64 fontos téma, 64 egyedi festmény alapján készült kártyalap, és egy füzet, amely segít megtalálni a választ aktuális kérdésedre. A kártyacsomag a füzettel együtt egy kisebb táskában is elfér. Bárhová magaddal viheted, bármikor segítségül hívhatod. A képek, a nézőpontváltó gondolatok vagy a kérdések a benned lévő témával kapcsolódva hozzák létre az egyedi üzeneteket. A Napi Segítő olyan nézőpontokhoz vezet el, amelyeken keresztül könnyedén láthatóvá válnak a megoldások.

Szeretettel invitállak aktuális programjaimra:

🧬 ThetaHealing®️ ONLINE Alaptanfolyam: 2020. december 18-20. Ez a 100. tanfolyamom, ezért minden résztvevő ajándékba kap egy Napi Segítő kártyacsomagot! 

Vélemény, hozzászólás?