Egy évvel ezelőtt indult útjára az Örömvilág podcast. Az azóta eltelt idő alatt közel 26 órányi nézőpontváltó gondolatot osztottam meg azokkal, akik nyitottak voltak az aktuális témákra.

2019 októberében őszinte lelkesedésemből született ez a csatorna, és szeretettel csinálok minden egyes epizódot a felvételtől a vágáson át a grafikáig. A rendelkezésemre álló adatok szerint legalább 50 ezer meghallgatást kaptak az eddigi részek.

A legtöbben a #17 epizódot hallgatták meg, amely a nárcisztikus személyiségzavarról szól, a dobogó második helyén a #18 rész áll, ugyanezen téma folytatásával. Ez a két hanganyag – a mai napig, csak a YouTube csatornámon – 10.600 hallgató figyelmét keltette fel.

Az elmúlt egy évben sokan fogadtak a bizalmukba. Levelek sokaságában ismerhettem meg személyes sorsokat és történeteket, és többekkel személyesen is találkoztunk tanfolyamok vagy egyéni konzultációk alkalmával. Az Örömvilág podcast indulása óta rengeteg kérdést kaptam az életemről, az ide vezető utamról, de ezekre – eddig – nem válaszoltam. Összegyűjtöttem őket, és most, az 50. adásban megtöröm a csendet. Egy epizód erejéig átadtam a mikrofont Ba-Nyilas Hajninak, hogy feltegye a meg nem válaszolt kérdéseket.

Ha van kedved, tarts velem ma is! Ha szeretnél hozzászólni az adáshoz, írj e-mailt, vagy kommentelj! Az Örömvilág podcast minden korábbi adását megtalálod honlapomon. A csatornára feliratkozhatsz a Spotify, az ApplePodcasts, a Google Podcasts vagy a Castbox felületén is, és folyamatosan feltöltöm az adásokat Neked a YouTube-ra .

Borító fotó: Profography

Aktuális programjaim:

✨ Belső béke meditáció Székesfehérváron: 2020. október 21. 18:45-20:00
✨ Erőszakmentes kommunikáció ONLINE minitréning – Kommunikálj hatékonyan, eredményesen,   
     szeretettel!: 2020. október 27. 18:00-21:30

Vélemény, hozzászólás?