Kik azok, akiket igazán közel engedsz magadhoz? Hányan vannak? Hogy választottad ki őket? Maradéktalanul megbízol bennük? Teljesen őszinte vagy velük?

Az emberi kapcsolataink időnként érdemes felülvizsgálni. Előfordulhat, hogy valakivel – akivel évekig napi kapcsolatban voltál, és mindent megosztottál – egy idő után elkezdtek távolodni egymástól. Ilyenkor igenis szabad átalakítani a kapcsolatot anélkül, hogy megsértődnél, vagy neheztelni kezdenél. A belső kör a bizalmasaid társasága. Oda csak azt engedd be, akivel feltétlen a bizalmad, és akivel igazán őszinte tudsz lenni! A többiek lehetnek távolabb, az teljesen rendben van. De ezt a belső kört érdemes különös gondossággal kezelni.

Az Örömvilág podcast #38 epizódjában erről a témáról hozok Neked nézőpontváltó gondolatokat. Ha van kedved, írd meg a véleményed Te is, és meséld el saját tapasztalataidat, felismeréseidet! Küldj e-mailt, vagy kommentelj!

A korábbi adásokat megtalálod honlapomon, de az Örömvilág podcast csatornára feliratkozhatsz a Spotify, az ApplePodcasts vagy a Castbox felületén is, és feltöltöttem az adásokat Neked a YouTube-ra is.

Friss információk:

✔️ 2020. július 15-én 18:30-tól „A Szív dala” címmel szívhangoló meditációs est lesz Székesfehérváron, az Örömvirág Tudatosság Központban.

✔️ 2020. július 23-25. között ThetaHealing haladó tanfolyamot tartok Székesfehérváron, az Örömvirág Tudatosság Központban.

✔️ 2020. július 29-31. között ThetaHealing ONLINE alaptanfolyamot tartok, amelyhez a világ bármely tájáról kapcsolódhatsz!

🌐Tomek Noémi official page a Facebookon  🌐Örömvilág podcast a Facebookon

Vélemény, hozzászólás?