A bűntudat az egyik leggyötrőbb érzés. Bár az elnevezésből az következne, hogy az érzi, aki bűnt követett el,  ez gyakran mégsem így van. A kollektívben ott az eredendő bűn energiája, és az ősök vallásos hiedelmei is táplálják ezt az érzést.

Ha igazán jól szeretnéd érezni magad a bőrödben, azt ajánlom, vizsgáld meg, hogy milyen múltbéli cselekedeteid, döntéseid indítottak el benned bűntudatot, és mi az, ami a jelenben ezt fenntartja benned.

Az Örömvilág podcast csatorna #36 epizódjában a bűntudat témájával kapcsolatban hozok Neked néhány nézőpontot. Szeretnélek emlékeztetni, hogy a tőlem hallott információkat nem kell igazságként elfogadnod. Sokkal inkább arra érdemes használni azokat, hogy tágítsd, szélesítsd általuk saját véleményed, és közelebb kerülj a számodra megmutatkozó magasabb Igazsághoz.

Hálás vagyok minden eddig küldött visszajelzésért, véleményért, és Neked is felkínálom annak lehetőségét, hogy gondolataidat megoszd a témával kapcsolatban. Visszajelzésed megteheted e-mailben vagy kommentben a bejegyzés alatt. A korábbi adásokat meghallgathatod honlapomon. Az Örömvilág podcast csatornát megtalálod a Spotify, az ApplePodcasts és a Castbox kínálatában, és már a YouTube-on is!

Friss információk:

✔️ 2020. július 1-3. között ThetaHealing® Alap tanfolyamot tartok Székesfehérváron, az Örömvirág Tudatosság Központban.

✔️ 2020. július 15-én 18:30-tól „A Szív dala” címmel szívhangoló meditációs est lesz Székesfehérváron, az Örömvirág Tudatosság Központban.

🌐Tomek Noémi official page a Facebookon  🌐Örömvilág podcast a Facebookon

Vélemény, hozzászólás?