A spirituális módszerek, guruk, tanok, technikák erdejében könnyen érezhetjük magunkat elveszettnek. Ez az adás (tév)utakról szól. Hozzád. Neked. Érted.

A szellemi fejlődés útján számos irányban indulhatunk. Vannak, akik könnyű megoldásokat ígérnek, mások épp ellenkezőleg. Olyan kérdésekre hozom ebben az epizódban a nézőpontváltó gondolatokat, mint az, hogy „elég-e, ha valami energiában kioldódik?” vagy a szellemi út-fizikai világ elválasztottsága.

Te mit gondolsz? Egy segítőnek lehetnek problémái? Egy spirituális gyógyító kérhet pénzt a szolgáltatásaiért? Elegendő, ha valaki „belenyúl” az energiádba és újrarendezi?

Kíváncsi vagyok a Te felismeréseidre, a Te utadra. Írd meg e-mailben, vagy kommentelj arról, hogy Benned milyen gondolatokat indított el ez a podcast epizód!  Az Örömvilág podcast korábbi adásait visszahallgathatod honlapomon. Az Örömvilág podcast csatornát megtalálod a Spotify, az ApplePodcasts és a Castbox kínálatában, és már a YouTube-on is!

Egyéni online konzultációra az info@oromvirag.hu e-mail címen jelentkezhetsz hozzám.

Friss információ: elindult világszerte a ThetaHealing® technika online oktatási rendszere, amelyhez nemzetközi jogosultsággal rendelkező instruktorként én is csatlakoztam, és 2020. május 20-22-én (12:00-18:00) online alaptanfolyamot tartok. Az esemény leírását itt találod, további részletekért pedig keress bizalommal! 🌐Tomek Noémi official page a Facebookon  🌐Örömvilág podcast a Facebookon

Vélemény, hozzászólás?