#26 Párkapcsolati tanítások – Ikrek Vénusz és karantén

Az Ikrek Vénusz és a karantén idején Társunk mélyebb megismerésére, teljességének elfogadására kapunk lehetőséget. Tudsz élni ezzel a különleges alkalommal?

A karantén időszaka – akár azért, mert „összezár”, akár azért, mert „elválaszt” – felnagyítva hozza elénk mindazt, amivel ideje szembesülni a párkapcsolatunkban. Szembesülni az elvárásainkkal arról, hogy milyennek kell lennie a másiknak.

Te vajon készen állsz arra, hogy meglásd a Társad igazi lényét? Meg tudod engedni a Partnerednek, hogy lehessenek rossz napjai… félelmei… kétségei? És ilyenkor is mellette állsz? Igazi Társként támogatod Őt?  Az Ikrek jegyben járó Vénusz a különböző jellegek és tulajdonságok kettősségének megmutatása mellett az ezek feletti egység megtapasztalásának lehetőségét kínálja. Élsz ezzel a lehetőséggel?

A témához kapcsolódó ThetaHealing®️ letöltéseket itt találsz.

Neked milyen tapasztalataid vannak? Meséld el felismeréseidet, írd meg véleményedet  e-mailben, vagy kommentelj! Az Örömvilág podcast minden eddigi részét visszahallgathatod hivatalos honlapomon. Az Örömvilág podcast csatornát megtalálod a Spotify, az ApplePodcasts és a Castbox kínálatában, és már a YouTube-on is!

Egyéni online konzultációra az info@oromvirag.hu e-mail címen jelentkezhetsz hozzám.

Az Örömvirág közösségi tér székesfehérvári programjai átmenetileg szünetelnek, de addig is kövesd online felületeimet: 🌐Tomek Noémi official page a Facebookon  🌐Örömvilág podcast a Facebookon 🌐Örömvirág közösség a Facebookon 

Vélemény, hozzászólás?