#24 Közeledés és távolodás járvány idején

A koronavírus járvány az emberiség egyik nagy tanítója. Ha most tudatos vagy, komoly fejlődésen mehetsz keresztül.

Ebben az epizódban egy választási lehetőségről beszélek Neked. Arról, hogy csatlakozhatsz a távolodókhoz éppúgy, mint a közeledők táborához. Ha túl sok benned a félelem, ha pesszimista vagy, ha állandóan aggódsz és félsz a fertőzéstől, egyre nagyobb távolság lesz közted és a szeretteid, a barátaid, a külvilág között. Ha viszont elengeded a félelmeidet, gyakorlod az ítélkezés-mentességet, pozitív érzésekre és gondolatokra fókuszálsz, közeledsz önmagadhoz, környezetedhez és a kollektívhez. Ez a téma természetesen nem csak a járvány idején aktuális (így később is érdemes meghallgatnod) hiszen az embereket érintő nagyobb traumák idején hasonló tendenciák működnek.

Ahogy az Örömvilág podcast korábbi epizódjaiban, most is az volt a célom, hogy olyan nézőpontokkal ismertesselek meg – amelyeket átgondolva – nagyobb rálátással, mélyebb megértéssel és több információval rendelkezhess aktuális témánkról.

Az adásban ígért gyakorlatról (hogyan lépj ki a félelem csoporttudatosságából) szóló videót itt találod.

Kíváncsi vagyok a véleményedre és a felismeréseidre! Meséld el, Benned milyen gondolatokat indított el ez az epizód, vagy akár ajánlj témát!  Írhatsz nekem e-mailt, vagy kommentelj! Az Örömvilág podcast minden eddigi részét visszahallgathatod hivatalos honlapomon. Az Örömvilág podcast csatornát megtalálod a Spotify, az ApplePodcasts és a Castbox kínálatában, és mostantól a YouTube-on is!

Az Örömvirág közösségi tér székesfehérvári programjai átmenetileg szünetelnek, de addig is kövesd online felületeimet:

🌐Örömvilág podcast a Facebookon

🌐Örömvirág közösség a Facebookon 

🌐Tomek Noémi official page a Facebookon 

Vélemény, hozzászólás?