Könnyedén ki tudod fejezni a gondolataidat és az érzéseidet? Vállalod a véleményed? Azt mutatod a külvilágnak, aki valójában vagy?

Folytatódik az Örömvilág podcast csatorna csakrasorozata, ezúttal az 5. fő energiaközpontunk, a torokcsakránk a téma. Ha szeretnéd meghallgatni a sorozat előző részeit, akkor az alábbi epizódokat keresd vissza: 🔴 Gyökércsakra 🟠 Szakrális csakra 🟡 Napfonat csakra 🟢 Szívcsakra 

A torokcsakra szintjén olyan fontos témák várnak ránk az önismereti úton, mint az őszinteség, az önkifejezés, az igazságérzet, a felelősségvállalás, az ítélkezés, és természetesen a kommunikáció minden iránya. Ha alulműködik ez az energiaközpontunk, akkor az önbizalomhiánnyal és a megfelelési kényszerrel éppúgy számolnunk kell, mint azzal, hogy könnyedén manipulálhatnak minket. Ha azonban túl sok a torokcsakrában az energia, az önelégültté, arrogánssá, hazudozová és manipulatívvá tehet.

Az Örömvilág podcast csatorna #223 epizódjában részletesebben is bemutatom ennek a csakrának a témáit, elmondom, milyen ásványokkal, illóolajokkal vagy tevékenységekkel lehet harmonikus működésre hangolni. Szeretnéd megtapasztalni a tiszta és őszinte kommunikáció csodás élményét? Kíváncsi vagy a belső csended nyugalmára és teljességére? Szeretnéd meghallani a Teremtő üzeneteit? Tarts velem, beszélgessünk!

Megosztanád saját tapasztalataidat vagy felismeréseidet a témáról? Kérdésed van? Írj a podcast@oromvilag.hu e-mail címre, vagy kommentelj a YouTube csatornámon vagy valamely social media felületemen!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Dolgoznál magadon? Ajánlom figyelmedbe „Ébresztő” című könyvemet. A több, mint 400 oldalas kötet 40 olyan témát foglal össze – 40 podcast epizód alapján – 3 nagy témakörbe rendezve, amelyek mindenki számára hasznos nézőpontokat adhatnak. Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint megvásárolhatod a budapesti, a szegedi és a debreceni Libertine könyvesboltban.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu