#221 Hogyan engedd el az irányítást?

Muszáj mindent neked kézben tartani? Mi van, ha nem Te irányítasz? Hogyan lehet átlépni a könnyed áramlás, a flow állapotába?

Életem legnagyobb részében csak akkor éreztem magam biztonságban, ha én irányítottam. Tudnom kellett mi történik, hogyan történik és meddig tart. Tudnom kellett a következő lépést, és az azutáni lépéseket is, máskülönben félelmek gyötörtek és bizonytalan voltam. Hosszú út vezetett oda, hogy képes legyek elengedni az irányítást, és átadni magam a könnyed áramlásnak, a maguktól beérkező megoldásoknak.

Az Örömvilág podcast csatorna #221 epizódjában elmondom neked, mi az az 5+1 téma, amelyen érdemes dolgozni annak érdekében, hogy Te is átélhesd ezt az élményt. Tisztázzuk azt is, hogy az irányításnak lehet egy másik, sokkal magasabb rezgésű értelmezése. Ráadásul, ha átkeretezed magadban az irányítás fogalmát, már nem is akarsz irányítani úgy, ahogy eddig tetted. Kioldódik a görcsösség, megérkezik a nyugalom, és élvezetes flow élmény lesz a céljaidhoz vezető utad.

Tarts velem, és beszélgessünk bő fél órát erről a témáról! Ha van kedved, mondd el, írd meg Te is a véleményed és a tapasztalatod! Leveled a podcast@oromvilag.hu e-mail címen várom!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban (Spotify, ApplePodcasts, PodPad). Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Dolgoznál magadon? Ajánlom figyelmedbe „Ébresztő” című könyvemet. A több, mint 400 oldalas kötet 40 olyan témát foglal össze – 40 podcast epizód alapján – 3 nagy témakörbe rendezve, amelyek mindenki számára hasznos nézőpontokat adhatnak. Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint megvásárolhatod a budapesti, a szegedi és a debreceni Libertine könyvesboltban.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu