#216 Erős nők vagy/és erős férfiak

Lehet erős egy nő egy erős férfi mellett? Meg tudja tartani az erejét egy férfi egy erős nő mellett?

Egy családi rendszerben akár több száz éves projekt is lehet, hogy megérkezzen egymás mellé egy erős nő és egy erős férfi. De miért olyan ritka ez még ma is? Honnan indultak az őseink és hova tartunk mi? Ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz, ha velem tartasz az Örömvilág podcast csatorna #216 epizódjában.

A felvétel előtt pár nappal egy újabb családi minták oldása elvonulást tartottam. A csoporttal átélt közös élmény felszabadító ereje inspirált arra, hogy ezt a témát Neked is elhozzam. Amikor ugyanis elkezdjük látni a „nagy képet”, és nem csak a saját puzzle darabkánk drámájában vagyunk vagy a szüleink párkapcsolati dinamikájára fókuszálunk, megértjük az „igazi miértet”. Megértjük, hogy honnan indultak az ősanyáink és mit készítettek elő nekünk, akárcsak a sok-sok generációval előttünk élt férfi felmenőink.

Szeretnéd Te is tisztábban látni a „nagy képet”? Kattints és beszélgessünk! Hozok néhány ráhangoló kérdést és megértést hozó nézőpontot.

Megosztanád saját tapasztalataidat vagy felismeréseidet a témáról? Kérdésed van? Írj a podcast@oromvilag.hu e-mail címre, vagy kommentelj a YouTube csatornámon vagy valamely social media felületemen!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Dolgoznál magadon? Ajánlom figyelmedbe „Ébresztő” című könyvemet. A több, mint 400 oldalas kötet 40 olyan témát foglal össze – 40 podcast epizód alapján – 3 nagy témakörbe rendezve, amelyek mindenki számára hasznos nézőpontokat adhatnak. Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint megvásárolhatod a budapesti, a szegedi és a debreceni Libertine könyvesboltban.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu