Beszélsz az önismeretről, vagy csinálod is? Amit elméletben megtanultál, azt átülteted a gyakorlatba?

Szeretnéd, ha a vágyaidat könnyebb lenne valóra váltani?  Nos, talán meg fogsz lepődni, de ehhez azt kell csinálnod, amiről beszélsz. Igaznak kell lenned, és nem elég az elméleti spiritualitás és elméleti önismeret szintjén maradni. Tovább kell lépned, és képviselned is kell azt, amiről beszélsz. Ha szeretnéd tudni, hogy ez miért van így, tarts velem, és beszélgessünk fél órát!

Ezt az epizódot egyébként Svájcban vettem fel, és részben az itteni képzésem egyik témája motiválta. Mivel ezen a képzésen rengeteg gyakorlatot végzünk, ezúttal hoztam Neked egy 21 napos kihívást. Mindössze napi 10-15 percet igényel, és óriási változásokat hozhat.

A spirituális és önismereti úton (szerintem e kettő nem működik egymás nélkül, hisz nincs igazi önismeret, ha kihagyom a lelkem a buliból) gyakorta esnek az emberek abba a hibába, hogy eltagadják, eltitkolják az érdeklődésüket. Én is ezt tettem a múltban, volt egy idő, amikor nem mertem felvállalni, mivel foglalkozom. Ez egy nagyon rossz állapot, hisz azt is jelenti egyúttal, hogy másnak mutatom magam, mint aki valójában vagyok.

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Dolgoznál magadon? Ajánlom figyelmedbe első könyvem, az „Ébresztő”-t. A több, mint 400 oldalas kötet 40 olyan témát foglal össze – 40 podcast epizód alapján – 3 nagy témakörbe rendezve, amelyek mindenki számára hasznos nézőpontokat adhatnak. Az átlagembernek is ismerős helyzeteken keresztül mutatom meg, hogyan hatnak ránk a családi mintáink, mi irányítja a választásainkat legyen szó barátságról vagy párkapcsolatról. Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint megvásárolhatod a budapesti, a szegedi és a debreceni Libertine könyvesboltban.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu