A Lélek tervezi meg mindazt, amit az emberi létben véghezvisz. A Lélek dönt arról, hogy mikor lép be egy életbe, hogy kikkel kapcsolódik, és hogy mikor megy tovább.

Az Örömvilág podcast #184 epizódjában a Lélek magasabb szándékáról szeretnék beszélgetni veled. Ahhoz, hogy megértsd, mi zajlik az életedben, egy meditációs gyakorlatot is hozok Neked. Ha velem tartasz, ráláthatsz arra a minőségre, erényre, amelyet ebben az életedben fejlesztesz. Tarts velem, és beszéljünk át együtt néhány érdekes és izgalmas nézőpontot a Lélekről, mint Sorsrendezőről.

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Dolgoznál magadon? Ajánlom figyelmedbe első könyvem, az „Ébresztő”-t. A több, mint 400 oldalas kötet 40 olyan témát foglal össze – 40 podcast epizód alapján – 3 nagy témakörbe rendezve, amelyek mindenki számára hasznos nézőpontokat adhatnak. Az átlagembernek is ismerős helyzeteken keresztül mutatom meg, hogyan hatnak ránk a családi mintáink, mi irányítja a választásainkat legyen szó barátságról vagy párkapcsolatról. Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint megvásárolhatod a budapesti és a szegedi Libertine könyvesboltban.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu