Mi az, amiről már lekéstél? Mi az, amit szerettél volna, de úgy érzed, sosem kaphatod meg, mert „túl késő”?

Az Örömvilág podcast #183 epizódjában a lekésettség érzéséről hozok nézőpontokat. Gyakran hallom a klienseimtől és a tanítványaimtól, hogy „szerettem volna, de már késő…” És ezt bizony én magam is túl sokszor hitettem el magammal. Biztos vagyok benne, hogy érint a téma… gyere, beszélgessünk róla egy fél órácskát!

Benned milyen felismeréseket hozott ez az epizód?  Ha van kedved, oszd meg velem és az Örömvilág podcast többi hallgatójával a véleményedet és gondolataidat a podcast@oromvilag.hu címen. Ugyanide megírhatod témajavaslataidat is a további epizódokhoz.

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Dolgoznál magadon? Ajánlom figyelmedbe első könyvem, az „Ébresztő”-t. A több, mint 400 oldalas kötet 40 olyan témát foglal össze – 40 podcast epizód alapján – 3 nagy témakörbe rendezve, amelyek mindenki számára hasznos nézőpontokat adhatnak. Az átlagembernek is ismerős helyzeteken keresztül mutatom meg, hogyan hatnak ránk a családi mintáink, mi irányítja a választásainkat legyen szó barátságról vagy párkapcsolatról. Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint megvásárolhatod a budapesti és a szegedi Libertine könyvesboltban.

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu