#181 Gyógyulást gátló negatív érzelmek

3 olyan negatív érzelem van, amelyek közvetlen kapcsolatban állnak a gyógyulást akadályozó hitrendszerekkel: az elutasítás, a neheztelés és a sajnálkozás.

A három közül melyik érzelem jellemző rád leginkább? Ki által érzed magad elutasítva? Kire neheztelsz? Mi miatt sajnálkozol?

Kíváncsi vagy arra, hogy mi okozhatja ezeket a roppant kellemetlen érzelmeket, hogy mire használjuk őket általában és hogyan érdemes velük dolgozni? Szeretnél egy 30 perces önismereti gyorstalpalón részt venni, ahol konkrét eszközt is kapsz a kezedbe? Tarts velem az Örömvilág podcast #181 epizódjában, beszélgessünk az elutasításról, a neheztelésről és a sajnálkozásról, és vizsgáljunk meg közösen néhány nézőpontot!

Milyen felismerésekre jutottál a témával kapcsolatban? Ha van kedved, oszd meg velem és az Örömvilág podcast többi hallgatójával a véleményedet és gondolataidat a podcast@oromvilag.hu címen. ugyanide megírhatod témajavaslataidat is a további epizódokhoz.

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Megjelent első könyvem, az „Ébresztő”. A több, mint 400 oldalas kötet 40 olyan témát foglal össze – 40 podcast epizód alapján – 3 nagy témakörbe rendezve, amelyek mindenki számára hasznos nézőpontokat adhatnak. Az átlagembernek is ismerős helyzeteken keresztül mutatom meg, hogyan hatnak ránk a családi mintáink, mi irányítja a választásainkat legyen szó barátságról vagy párkapcsolatról. Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint megvásárolhatod a budapesti és a szegedi Libertine könyvesboltban. 

Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja (ősz): 2023. november 7-20. (BETELT!)
Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja (ősz): 2023. november 21 – december 6. (BETELT!)
További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu