Kik a Mestereid? Kitől tanultál a legtöbbet? Kinek vagy a Tanítványa?

Az Örömvilág podcast #180 epizódját a 2023-as Guru Purnima napján rögzítettem, amikor – a hindu hagyomány szerint – a spirituális Mesterek előtt tisztelgünk. Ez az adás a saját Mestereimnek és Mestereimről is szól. Ugyanakkor beavatlak a védikus hagyomány tanításába a 4 guru típusáról, és Te magad is lehetőséget kapsz arra, hogy a saját Mestereid és Tanítóid előtt fejet hajts. Apropó! A Mester (avagy  guru) és a Tanító nem ugyanaz. Azt is elmesélem, hogy mi a különbség köztük. De megnézzük egy kicsit az érem másik oldalát, a Tanítványét is.

Neked kik a Tanítóid? Kik a mestereid? Ismered a szellemi vezetőd? Ki indított el az Úton? Ki inspirál? Ha van kedved, ragadj billentyűzetet, és írd meg a podcast@oromvilag.hu e-mail címre!

Megjelent első könyvem, az „Ébresztő”. A több, mint 400 oldalas kötet 40 olyan témát foglal össze – 40 podcast epizód alapján – 3 nagy témakörbe rendezve, amelyek mindenki számára hasznos nézőpontokat adhatnak. Az átlagembernek is ismerős helyzeteken keresztül mutatom meg, hogyan hatnak ránk a családi mintáink, mi irányítja a választásainkat legyen szó barátságról vagy párkapcsolatról. Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, valamint megvásárolhatod a budapesti és a szegedi Libertine könyvesboltban. 

Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja (ősz): 2023. november 7-20. (BETELT!)
További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu