Mire lehet használni a theta agyhullámokat? Milyen előnyei vannak?

A delta és az alfa agyhullámok között, 4 Hz felett és valamivel 8 Hz alatt egy igazán sok lehetőséget rejtő agyi működési állapotunk van. A theta hullámok hozzásegíthetnek a sikeres teremtéshez, valamint megkönnyítik problémáink valódi gyökerének feltárását. Lassan 9 éve foglalkozom egy olyan módszerrel, amely épp ezt a két fontos előnyt aknázza ki.

Az Örömvilág podcast 179. adásában részletesebben is beszélek az agyhullámok fajtáiról, különös figyelmet szentelve a thetának. Megosztok veled néhány fontos és hasznos információt, arról is, hogy milyen témákon lehet dolgozni a ThetaHealing technikával, és mi volt benne az, ami engem igazán megfogott.

Az első tanfolyamon 2014 őszén vettem részt, majd alig fél éven belül instruktorként másoknak is tanítani kezdtem. Certificate of Science fokozatú nemzetközi oktatója vagyok a technikát, amelyet a mai napig is tanulok. Közel 1000 résztvevője volt már a tanfolyamaimnak, amelyeket az alap szinttől a legmagasabb szintig tartok.

Érint a téma? Van személyes tapasztalatod? Melyik résznél ismertél magadra? Írd meg kommentben, vagy a podcast@oromvilag.hu e-mail címre!

Megjelent első könyvem, az „Ébresztő”. A több, mint 400 oldalas kötet 40 olyan témát foglal össze – 40 podcast epizód alapján – 3 nagy témakörbe rendezve, amelyek mindenki számára hasznos nézőpontokat adhatnak. Az átlagembernek is ismerős helyzeteken keresztül mutatom meg, hogyan hatnak ránk a családi mintáink, mi irányítja a választásainkat legyen szó barátságról vagy párkapcsolatról. Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, megvásárolhatod a budapesti és a szegedi Libertine könyvesboltban, valamint a 2023-as Everness fesztiválon is. 

ThetaHealing® HÉTVÉGI, ONLINE Alap tanfolyam: 2023. június 30 – július 2.
Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja (ősz): 2023. november 7-20. (BETELT!)
További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu