Különlegesnek vagy inkább átlagosnak tartod magad? Fontos neked, hogy mások érdekesnek találjanak? Miben vagy egyedi?

Amikor önismereti folyamatban kísérek valakit, gyakran téma a „ki vagyok én?” és a „milyen vagyok én?”. Az önazonosság keresése mindannyiunkra jellemző, de az már más kérdés, hogy el merünk, tudunk-e jutni oda, ahol valóban találkozhatunk és kapcsolódhatunk önmagunkkal. Míg a spirituális nézőpontok sokasága hív az egység megtapasztalására, és tanít arra, hogy mind egyek vagyunk, legalább annyi terel a saját egyediségünk és különlegességünk megélésére. Egyek vagyunk, de nem egyformák. ezt fontos tudnod.

Az Örömvilág podcast #177 epizódjában tehát a különlegesről, az egyediről, az átlagosról, a láthatóról és a láthatatlanról szeretnék veled beszélgetni. Nem árulok zsákbamacskát, az én végső következtetésem: mindenkiben van valami különleges és egyedi. Van kedved beszélgetni erről?

Benned milyen gondolatok, érzések indultak el a téma kapcsán? Mely ponton ismersz magadra? Ha nyitott vagy rá, akár meg is oszthatod velem, velünk a felismeréseidet a podcast@oromvilag.hu e-mail címen! Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a Spotifyon. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Megjelent első könyvem, az „Ébresztő”. A több, mint 400 oldalas kötet 40 olyan témát foglal össze – 40 podcast epizód alapján – 3 nagy témakörbe rendezve, amelyek mindenki számára hasznos nézőpontokat adhatnak. Az átlagembernek is ismerős helyzeteken keresztül mutatom meg, hogyan hatnak ránk a családi mintáink, mi irányítja a választásainkat legyen szó barátságról vagy párkapcsolatról. Sok éves segítői és oktatói tevékenységem esszenciája ez a könyv, amely felér egy mély önismereti folyamattal. Az Ébresztőt online megrendelheted a www.tomeknoemi.hu oldalon, megvásárolhatod a budapesti és a szegedi Libertine könyvesboltban, valamint a 2023-as Everness fesztiválon is. 

Az Örömvilág csapatával ismét ott leszünk az Everness fesztiválon. 2023-as programjainkat napokra lebontva megtalálod honlapomon .

ThetaHealing® HÉTVÉGI, ONLINE Alap tanfolyam: 2023. június 30 – július 2.
Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja (ősz): 2023. november 7-20. (BETELT!)
További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu