Képes vagy első helyre tenni magad a saját életedben? Kiket sorolsz magad elé? Mi lenne, ha a sor elejére állnál?

Az Örömvilág podcast #175 epizódját Balin rögzítettem, miközben egy 22 fős csoporttal járjuk a felemelkedés útját egy két hetes spirituális utazáson.

Utazunk kívül és belül egyaránt. Volt olyan csoportom, amelynek a tagjai a bántalmazáson dolgoztak, mások párkapcsolati életterületen. Minden csoportnak ugyanis van egy fő témája, megoldandó feladata.  Ez mindig akkor derül ki, amikor megérkezünk Balira, és elkezdünk megnyílni, ismerkedni. A mostaninak az, hogy oda kellene állni végre valahogy a sor elejére. Mivel több nézőpontból és többféle szinten foglalkoztam ezzel a kérdéssel, Neked is elhoztam, hogy kicsit beszélgessünk róla!

Tarts velem, és ha benned is megmozdulnak gondolatok, érzések, ha van vagy volt e témában olyan felismerésed, amelyet szívesen megosztanál, akkor ragadj billentyűzetet, és írj nekem a podcast@oromvilag.hu e-mail címre!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a Spotifyon. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Az Örömvilág csapatával ismét ott leszünk az Everness fesztiválon. 2023-as programjainkat napokra lebontva megtalálod honlapomon .

ThetaHealing® HÉTVÉGI, ONLINE Alap tanfolyam: 2023. június 30 – július 2.
Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja (ősz): 2023. november 7-20. (BETELT!)
További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu