Mit jelent neked az otthon? Egy hely vagy egy érzés inkább? Hol van az otthonod?

Az Örömvilág podcast #171 epizódjában az otthonnal kapcsolatos rossz érzések, hiányok témakörét járjuk körül, méghozzá egy sajátos nézőpontból. Ha van kedved, tarts velem, és megmutatom Neked, hogy hol vannak lehetséges sérülések az otthon érzésén a transzgenerációs mintákban, a kollektív lenyomatokban, a lélekben, és hogy mi történik „tipikusan” akkor, ha gyermekkorban válik stresszforrássá az otthon.

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a Spotifyon. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Milyen felismeréseket hozott neked ez a téma? Oszd meg másokkal is a tapasztalataidat! Véleményed, hozzászólásod a podcast@oromvilag.hu e-mail címen várom.

Az Örömvilág csapatával ismét ott leszünk az Everness fesztiválon. 2023-as programjainkat napokra lebontva megtalálod honlapomon .

Szeretettel várlak programjaimra:

Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja: 2023. május 18 – június 1. (BETELT!)
Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja (ősz): 2023. november 7-20. (BETELT!)
Előkészületben: 
Családi minták oldása elvonulás Bárdudvarnokon: 2023. augusztus 13-16.
További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu