#169 Cserbenhagyásos önelgázolás

Mikor hagytad magad utoljára cserben? Milyen gyakran fordul ez elő veled, és miért csinálod?

Amikor nem veszed figyelembe a saját igényeidet, amikor nem vagy elég fontos magadnak, amikor megszeged a magadnak, magadért tett ígéreteidet, akkor újra meg újra cserbenhagyod magad. Talán azért csinálod ezt, mert gyermekkorodban sokat hitegettek, sokat ígérgettek neked, de ezek az ígéretek nem váltak valóra. A legtöbb ember ezt nem azért működteti, mert annyira élvezi, hanem azért, mert megszokta.

A témát az egyik önismereti csoportom szülte, és igazán hasznos volt az átgondolása. Éppen ezért úgy gondoltam, elhozom neked is, hogy beszélgessünk róla egy fél órát az Örömvilág podcast #169 epizódjában. Ha van kedved, tarts velem ebben a kifejezetten gyakorlatias adásban!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a Spotifyon. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Milyen felismeréseket hozott neked ez a téma? Oszd meg másokkal is a tapasztalatidat! Véleményed, hozzászólásod a podcast@oromvilag.hu e-mail címen várom.

Szeretettel várlak programjaimra:

Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja: 2023. május 18 – június 1. (BETELT!)
Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja (ősz): 2023. november 7-20. (BETELT!)
Előkészületben: 
EVERNESS fesztivál Siófokon: 2023. június 20-26.
Családi minták oldása elvonulás Bárdudvarnokon: 2023. augusztus 13-16.