Mi az élet értelme? A japánok már megfejtették, és úgy hívják, hogy IKIGAI. Azt mondják, ezért érdemes felkelni minden reggel.

Mi a szenvedélyed? Miben vagy igazán jó? Hivatásod van vagy foglalkozásod? Megfizetnek azért, amit csinálsz? Egyáltalán mit szeretsz csinálni? Ilyen, és ehhez hasonló kérdések vezethetnek el akár Téged is ahhoz, hogy megtaláld az életed értelmét.

Az Örömvilág podcast #168 epizódjában egy olyan japán módszert szeretnék Neked bemutatni, amely hatalmas segítség lehet az önismereti utadon járva. Szeretnéd megtapasztalni azt a csodás érzést, hogy a munkád egyben a szenvedélyed is, hogy a világ igényt tart arra, amit adni tudsz, és ezt anyagilag is elismerik? Szeretnéd, ha az életed egyensúlyba kerülne? Tarts velem, és beszélgessünk erről fél órát! Igazán hasznos és értékes információkat adok át neked ebben az adásban, miközben valójában semmi mást nem csinálok, mint én magam is élem az IKIGAI-mat.

Te már megtaláltad, hogy miért érdemes minden reggel felkelned, Ismered az életed értelmét? Meséld el a saját folyamatodat, vagy azt, hogy ez az epizód milyen felismeréseket hozott neked! Véleményed, hozzászólásod a podcast@oromvilag.hu e-mail címen várom.

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a Spotifyon. Köszönöm, ha segítesz egy-egy megosztással abban, hogy másokhoz is eljussanak ezek az ingyenes hanganyagok.

Szeretettel várlak programjaimra:

Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja: 2023. május 18 – június 1. (BETELT!)
Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja (ősz): 2023. november 7-20. (BETELT!)
Előkészületben: 
EVERNESS fesztivál Siófokon: 2023. június 20-26.
Családi minták oldása elvonulás Bárdudvarnokon: 2023. augusztus 13-16.
A személyes tanfolyamok helyszíne Székesfehérváron: Örömvilág Tudatosság Központ
További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu