Milyen a viszonyod a pénzzel? Milyen érzésekkel kapcsolódsz a pénzhez? Képes vagy a pénzt energiaként kezelni?

A XXI. század emberének – ha akar, ha nem – foglalkoznia kell a pénzzel. Nézőpontom szerint nem a pénz mozgatja a világot, hanem épp fordítva: a világ, és a világot alkotó emberek mozgatják a pénzt. A pénz megjelenése, mennyisége attól függ, hogy mit gondolunk róla, hogyan érzünk vele kapcsolatban. Minden úgy jelenik meg, ahogy azt képesek vagyunk érzékelni. Ez a képesség pedig attól függ, hogy milyen pozitív vagy limitáló programok futnak bennünk.

Te képes vagy a pénzt könnyen teremteni? Mit hittél el a működéséről, az áramlásáról? Mit tanultál a pénzről a családodban? És mennyire korlátoznak ma ezek a hitek a vágyott jólét és bőség megtapasztalásában? Hogyan lehet másként hozzáállni a pénzhez, hogy a pénz is másként álljon hozzád? Egyebek mellett ezekről a kérdésekről is szó lesz az Örömvilág podcast #125 epizódjában.

Itt az idő, hogy új nézőpontokat találj a pénzről? Ha igen, akkor tarts velem, és beszélgessünk! A témával kapcsolatos gondolataidat oszd meg velem, velünk a podcast@oromvilag.hu címen, ahol témajavaslataidat is szeretettel várom.

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban.

Szeretettel várlak aktuális programjaimra

ThetaHealing ONLINE Haladó tanfolyam: 2022. július 15-17. (részletek később)
Családi minták oldása és újjászületés -ELVONULÁS Bádudvarnokon: 2022. augusztus 15-18. (részletek később)
Spirituális utazás Balin – A felemelkedés útja: 2022. október 20 – november 02. (részletek később)

A személyes tanfolyamok helyszíne Székesfehérváron: Örömvilág Tudatosság Központ

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu

Vélemény, hozzászólás?