#124 Everness – A tudatosság ünnepe

Eredetileg egyetlen rendezvény volt. Az alapítók saját önismereti útjuk során találkoztak olyan tanítókkal és módszerekkel, amelyet szerettek volna másoknak is megmutatni. Mára az Everness fogalommá vált a tudatos emberek körében.

Idén nyáron 9. alkalommal találkoznak a Balaton partján azok, akik fontosnak tartják az önismeretet, akik számára a tudatosság és a spiritualitás a mindennapok része. Útkeresők és gyakorlók ezrei számára kínál élményeket és tapasztalatokat a fesztivál egy héten át, 2022. június 21. és 27. között Siófokon.

Az Örömvilág podcast #124 epizódjában a fesztivál egyik alapítójával és programigazgatójával, Klein-Szőke Viktóriával beszélgetek, és kicsit bekukkantunk a kulisszák mögé. Lesz szó a kezdetekről, arról a motivációról, ami Vikit és férjét, Klein Csabát annak idején elindította ezen az úton. Megtudhatjuk, milyen főbb állomásai voltak az Everness történetének, hogy miként élték meg a pandémia időszakát, és persze szó lesz az idei nyár eseményeiről is.

Bevallom, az Everness kicsit a szívem csücske. Eleinte érdeklődőként, majd később workshop partnerként és előadóként vettem részt a fesztiválon. 2018 után most újra csatlakozom, de már nem egyedül, hanem azokkal a munkatársaimmal, akikkel az Örömvilág Tudatosság Központban dolgozunk együtt.

Ezen a fesztiválon ugyanis egy „mini Örömvilágot” építünk fel, és nyolc sátorban egy közel 20 fős csapattal várjuk az érdeklődőket meditációkkal, előadásokkal, workshopokkal, mozgásprogramokkal és egyéni kezelésekkel, konzultációkkal.

Neked milyen evernesses élményeid vannak? Ha van kedved, oszd meg velem, velünk! Leveled a podcast@oromvilag.hu e-mail címen várom, ahol témát is javasolhatsz.

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban.

Az Everness fesztivál programjait megtalálod a www.everness.hu honlapon, ahol folyamatosan töltik fel az információkat a szervezők.

Szeretettel várlak aktuális programjaimra

A személyes tanfolyamok helyszíne: Örömvilág Tudatosság Központ – Székesfehérvár

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu

Vélemény, hozzászólás?