Felvállalod önmagad? Vállalod a véleményed? Vállalod az érzéseidet? Mi lenne, ha ezt mindig mindenki megtenné?

Az Örömvilág podcast csatorna legfrissebb epizódjában a felvállalásról szeretnék beszélgetni veled. Úgy gondolom, a téma senkit sem hagy hidegen, életünk során biztosan van vele (néhányszor?) dolgunk. Neked mennyire könnyű felvállalni magad? Vannak olyan helyzetek, témák, amelyeknél ez nem kérdés? És vannak olyanok, ahol igencsak stresszes már a gondolata is?

Szóba kerül majd az őszinteség, a bátorság, a vagányság, és tisztázzuk, hogy a felvállalás és a bevállalás miért nagyon más energia. Beszélünk arról, hogy mi állhat a hátterében annak, ha eltitkoljuk valódi önmagunkat, és arról is, hogy miért fontos e szempontból, hogy valami ellen vagy valami felé megyünk-e. Talán – ha rendszeres hallgatóm vagy – nem fogsz meglepődni azon sem, hogy előcincálom kedvenc témámat, az önismeretet.

Milyen felismeréseket adott neked ez a téma? Ha van kedved, írd meg a podcast@oromvilag.hu e-mail címre! Ugyanitt szeretettel várom témajavaslataidat is.

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban.

Ha valamikor, akkor most különösen fontos hinnünk a csodákban! Meditáljunk együtt Buddha csodatételeire emlékezve az idei első Tízmilliószoros Napon! Ahogy évek óta minden ilyen alkalommal, most is “INGYENES ÉLŐ, ONLINE TEREMTŐ MEDITÁCIÓ”-ra várlak Benneteket. Találkozzunk a Nagy Buddha Nap csodás energiaterében, és teremtsünk közösen! Egyéni vágyaink valóra váltása mellett használjuk ki a lehetőséget, és tiszta szándékunk kollektív erejével járuljunk hozzá a BÉKE lehorgonyzásához a Földön és az emberek szívében! Időpont: 2022.március 18. (péntek) 19:30 Helyszín: Tomek Noémi motivációs előadó hivatalos oldal – www.facebook.com/tomeknoemi Az esemény linkje: https://fb.me/e/1GVE3cQ9m

1 éves, 12 alkalmas spirituális szemléletű ÖNISMERETI CSOPORTot indítok 2022. április 14-én. A csoportban együtt, interaktívan dolgozunk fel az önismereti úton fontos témákat. A csoportban való részvételnek nincs tanulmányi előfeltétele. A találkozókon spirituális metódusok gyakorlatait, vizualizációt, coaching- és tréning technikákat egyaránt alkalmazunk. Havonta egy alkalommal találkozunk 17:30-21.00 óra között (egy szünettel, félidőben) online térben, Zoom-on.

 

Szeretettel várlak aktuális programjaimra

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu

Vélemény, hozzászólás?