Bizonyos szavaknak többféle jelentése van, és ez bizony komolyan összezavarhatja a tudatalattinkat. Elgondolkoztál már azon valaha, hogy a szabadság, mint érzés, és a szabadság, mint a pihenéssel töltött idő fogalma milyen elakadások forrása lehet az életedben?

Az egyik önismereti csoportommal nemrég a szabadság, a határok és a határtalanság témakörében mélyedtünk el, és olyan elképesztő felismerésekre jutottunk, amelyeket mindenképpen szeretnék veled is megosztani.

Szeretnéd Te is tudni, milyen limitációk lehetnek a szó több jelentése miatt a szabadság megélésén? Érdekel, hogy milyen módon torzítja a szabadság érzését az a gyakorlat, ahogy a Magyarországon egy munkavállaló a saját szabadnapjaival gazdálkodhat? Tarts velem az Örömvilág podcast #112 epizódjában, és arról is beszélgethetünk, hogy a határok meghúzása és a határtalanság megtapasztalásának a vágya hogyan akadhat össze.

A témakörhöz kapcsolódó, az adásban is megemlített epizódok: 

#28 Komfortzóna és határok
#37 Dominancia és alárendelődés
#40 Szabad (?) akarat
#67 Önszabotázs és önkorlátozás
#76 Meghúzod a határaidat?
#77 Engedd le a falaidat!

Oszd meg velem és a csatorna hallgatóival Te is a témával összefüggő felismeréseidet, gondolataidat! Írj e-mailt a podcast@oromvilag.hu címre, ahol témát is javasolhatsz a későbbi adásokba!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban.

Szeretettel várlak aktuális programjaimra

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu

Vélemény, hozzászólás?