#111 A magzati kor és a születés hatásai az életre

Felnőtt életed elakadásainak egy része magzati korodra és születésedre vezethető vissza. Az Örömvilág podcast friss adásában erről osztok meg részleteket.

Ebben a részben folytatjuk kedvenc témámat, amelyet egy héttel ezelőtt, a 110. epizódban kezdtem el. A fogantatás után most a magzati kor és a születés élmény lehetséges hatásairól mesélek Neked. Megtudhatod például, hogy mit indíthat el az élet kezdetén, és milyen hatással lehet a későbbiekre, ha a magzat úgy érzi, senki sem veszi észre. Fontos jelentősége van annak, hogy valaki tervezett gyermekként fogan-e meg, vagy „becsúszik”… hogy van-e már idősebb fiútestvére,… hogy milyen hangokat hall a külvilágból, és hogy édesanyjával mennyire tudnak együttműködni a születés során. Ilyen témákról, és sok más érdekességről is hallhatsz, ha velem tartasz.

Ajánlom figyelmedbe az ide kapcsolódó korábbi epizódok közül az alábbiakat:
#47 „Eltűnt” ikrek hatása a jelenre
#92 Mi az a hipnoszülés?
#110 Fogantatásod csodája

Meséld el Te is a saját történeted, oszd meg velem és a csatorna hallgatóival a felismeréseidet, gondolataidat! Írj e-mailt a podcast@oromvilag.hu címre, ahol témát is javasolhatsz a későbbi adásokba!

Szívesen hallgatod az Örömvilág podcast adásait? Kérlek, mutasd ki a szimpátiádat azzal, hogy feliratkozol csatornámra a YouTube-on , ahol minden eddigi epizódot megtalálsz, akárcsak honlapomon  és a podcast appokban.

Szeretettel várlak aktuális programjaimra

További programok, érdekességek: www.oromvilag.hu

Vélemény, hozzászólás?