Fejleszthetőek a pszichikai képességek, vagy adottság kérdése, hogy működnek-e? Tanulható az intuíció fejlesztése? Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat az Örömvilág podcast #42 részében.

Ezt az epizódot Svájcban vettem fel, miközben egy olyan ThetaHealing® oktatói tanfolyamon vettem részt, amelynek célja a pszichikai képességek könnyed, játékos megtapasztalása és fejlesztése. Tárgyak mozgatása, információk átadása szavak nélkül, a szemnek láthatatlan jelenségek érzékelése… ez mind-mind lehetséges.

Neked volt „elképzelt barátod” gyermekkorodban? Most milyen képességeid működnek most? És mire használod ezeket? Írd meg a saját történeted  e-mailben, kommentben, vagy használd honlapom üzenetküldő funkcióját!

A korábbi adásokat bármikor meghallgathatod  honlapomon. Az Örömvilág podcast csatornára feliratkozhatsz a Spotify, az ApplePodcasts vagy a Castbox felületén, és feltöltöm Neked az adásokat a YouTube-ra is.

👉 Aktuális információk, programok:

Megújult az Örömvilág honlap!  A podcast csatorna adásai mellett a felületen már megtalálod az Örömvilág Közösségi Központ munkatársait, programjait, szolgáltatásainkat, valamint személyes felületemen rólam is olvashatsz. Kattints ide, és nézz körül nálunk!

🪐 Aktuális asztrológiai körkép – ingyenes előadás Takács Gyöngyivel az Örömvilág Tudatosság Központban – 2020. augusztus 14. 18:00

🧬 ThetaHealing® „Dig deeper” tanfolyam az Örömvilág Tudatosság Központban – 2020. augusztus 24-25.

🧬 ThetaHealing® “Te és a belső köröd” tanfolyam az Örömvilág Tudatosság Központban –  2020. augusztus 26-27.

🐺 Kapcsolódás az erőállatoddal – sámánmeditáció  az Örömvilág Tudatosság Központban – 2020. szeptember 2. 19:00-20:00

Vélemény, hozzászólás?