Események betöltése

Vissza a program listához

 • Ez az esemény elmúlt.

Családrendező önismereti csoport

2022.09.18. 10:00 - 17:00

Online jelentkezem

A CsaládRENDező csoport lehetőséget nyújt arra, hogy megváltozzon az életed. Tudom, hogy elsőre ez egy erős kijelentés, és mindenhol, mindenki ezt ígéri, de a családrendszereden végignézni, szembenézni a problémáikkal nehézségeikkel, kihívásaikkal, és hagyni, hogy ezek általad kioldódjanak a rendszeredből, valóságosan transzformáló és felszabadító erejű.

Olyan hosszú évek óta hordozott problémákat tehetsz le, amik már szinte részeddé váltak, amiket sajátodként viszel, és talán fel sem merül benned, hogy le is tehetnéd őket.

Ez a 10 hónapon át tartó önismereti utazás, a CsaládRENDező csoport 8 állandó főből áll, és olyan megtartó erővel bír, amivel biztonságos és védett keretek között dolgozhatod meg családrendszered traumáit, és saját életed eseményeit is a saját rendszeredben. Feltárjuk és meggyógyítjuk mindazon traumákat, amik gátolnak jelenleg abban, hogy teljes és örömteli életet élj!

Csoportban dolgozni segítő és támogató erejű, ajánlom akkor is, ha még nem voltál családállításon, mert egy állandó, ismert közegben megélni mindezt, óriási támogató erővel bír.

Ha már jártál családállításon, akkor pedig a sok megélés után érdemes az alapokat újra átfésülni, hogy aktív és tényleges változások szülessenek meg az életedben.

Megbékélni, megbékíteni a családot, kisímítani a ráncokat és megtalálni önmagunkat a családrendszerünkben, olyan egyberendező erő, ami pozitív változásokat indít el az életedben.

Vágj bele, tedd REND-be az életed!

A CsaládRENDező csoportban minden hónapban egy vasárnapi alkalommal találkozunk személyesen, akkor minden résztvevőnek egy-egy családállítási folyamata lesz.

Minden családállítási folyamatban, nemcsak az állítást kérő személy folyamatai zajlanak, hanem segítőként a saját családunkban dolgozó erőkre is ráláthatunk, ezért is fantasztikus mindezt egy állandó tagokból álló csoportban megélni.

Utánkövetéssel dolgozom, így bármi felmerül benned a két alkalom között, rendelkezésedre állok. Valamint saját zárt csoportot hozok létre a csoport tagjainak, ahol egymástól is kaphattok megerősítést, támogatást.

A dátumok fix dátumok, így tudsz velük előre tervezni. A csoport tagjai vállalják, hogy minden alkalommal együtt részt vesznek a családállítási napon. Amint leadod jelentkezésed, a csoportdinamika elkezd működni, ezért hiányozni csak indokolt esetben lehet. Indokolt hiányzás esetén egyéni családállítás formájában pótoljuk a kihagyott alkalmat.

Helyszín: Örömvilág tudatosság központ – Székesfehérvár, Palotai út 25.

 

Várlak szeretettel!

Buza Edit
Okleveles Coach- Integrál szemléletű Családállításvezető

 

Jelentkezés: www.buzaedit.hu/csaladrendezo-csoport/

 

Az Önismereti CsaládRendező csoport tematikája:

 • 2022. 09. 18. Leszületés: Anya-Apa-Én, a család, akiket választottam
 • 2022. 10. 16. Ikertestvér/ek -Testvér/ek
 • 2022. 10. 30. Anya és Én
 • 2022. 11. 27. Apa és Én
 • 2023. 01. 22. Belső gyermek, Kisgyermekkor
 • 2023. 02. 25. Kisiskoláskor, kamaszkor
 • 2023. 03. 19. Anyai felmenők
 • 2023. 04. 16. Apai felmenők
 • 2023. 05. 06. Párkapcsolatok
 • 2023. 06. 03. Helyem a rendszerben, a családomban, az életemben

Részletek

Dátum:
2022.09.18.
Időpont:
10:00 - 17:00
Program kategória:

Szervező

Buza Edit
Szervező weboldala

Helyszín

Örömvilág Tudatosság Központ
Magyarország Fejér, 8000 Székesfehérvár, Palotai út 25/III. + Google Térkép
Helyszín weboldala

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz programunkra: