Az álom

Nincs álom éhség nélkül.

Kezdetben apró szúrás, aztán nőttön-nő, egyre mardosóbb lesz, és végül valóságos éhséggé növi ki magát. Ekkor lehunyjuk a szemünket, és megpróbáljuk elképzelni, mi tudná csillapítani: ötletek vonulnak el a szemünk előtt, mígnem az egyik fellobbantja a tüzet, izgalomba hoz, fellelkesít, ösztönöz, az elménk működésbe lép, a kreativitásunk kibontakozik, és az álom ott áll előttünk teljes valójában.

Az álom energiaforrás, nem enged ki a markából, és mi sem engedjük el, hiszen szenvedély, kreativitás, ambíció, amely az egekbe repít.

Amikor elég magasra jutunk, egyre több lehetőség tárul a szemünk elé, egyre több megoldás kínálkozik, az éhségünk mardosó lesz, a lángok felcsapnak, mindent lehetségesnek érzünk.

Az álom megerősödik, és bátorságot kölcsönöz – még kockázatot is vállalunk, hogy megvalósítsuk. Az álmaink juttattak el minket ide, ahol vagyunk. Szerintünk az álom a vezetés eszköze. A látomássá lett álom, a motiváló és hitet adó, igaz álom ragályos, megfertőz, és voltaképpen ez a mi küldetésünk.

Points of You további értékei