Elkötelezettség

A legbensőségesebb módon értelmezzük a szót: ha elköteleződsz, le kell csupaszítanod és oda kell adnod magad.

A lecsupaszítás azzal kezdődik, hogy közelebb megyünk, és levetjük az álarcunkat. Tisztán, egyszerűen, őszintén, semmit sem rejtegetve közelítünk – hisz senki sem tökéletes. Odaadjuk magunkat, megosztjuk másokkal, amik vagyunk. A magunk választotta nyelvet használjuk, oldott légkörben, mert ezt találjuk a legkellemesebbnek, olykor papucsban, többnyire mosolyogva, derűsen, azzal a céllal, hogy a megbeszélések kedélyesek legyenek, és a munka örömet okozzon. Így alakul ki a kapcsolat – párban vagy csoportban, és ha közel kerülünk egymáshoz, könnyebb lesz belevágni és együtt dolgozni.

Az együttlét a stratégia része. Hatékony eszköz a célok eléréséhez. A kettőnk együttlétével kezdődik, és a valahová tartozás érzésével folytatódik, mert nagyon fontos számunkra beépülni azok közé, akik velünk tartanak.

Odafigyelést, toleranciát, segítő jobbot, nagyvonalúságot és bőkezűséget kíván meg. Hogy érzékenyen és szeretettel keressük meg a személyes kapcsolódási pontokat minden egyes emberrel. Nem könnyű, de nincs választásunk, meg kell találnunk a helyes utat, hogy kapcsolatot teremtsünk, és együttműködve, összhangban menjünk tovább.

Hogy kapcsolódjunk a minket vezető álomhoz és együtt megvalósítsuk – mindenki a saját életében. Elkötelezett csapat vagyunk, és ha tényleg közénk szeretnél tartozni, neked is el kell kötelezned magad.