Milyen kapcsolatra vágysz? Szerinted miért nem abban élsz még? Szeretnéd megtudni, hogyan érheted el?

Az Örömvilág podcast #39 epizódjában olyan nézőpontokat hozok Neked, amelyek által megtalálhatod a kulcsot a vágyott párkapcsolathoz. Ebben a részben a párra vágyó szinglik és a döcögős, boldogtalan kapcsolatban élők számára egyaránt hasznos témákról beszélek.

Tarts velem, és elmesélem a folyamat lépéseit, amelyen keresztül elérhető a vágyott párkapcsolat. Emellett  javaslatokat osztok meg veled arról, hogy a meglévő, de nem igazán jól működő kapcsolat javításáért mit érdemes tenni.

Kíváncsian várom véleményed a témáról, amelyet e-mailben, vagy kommentben is megfogalmazhatsz. A korábbi adásokat továbbra is megtalálod, és bármikor meghallgathatod  honlapomon. Az Örömvilág podcast csatornára feliratkozhatsz a Spotify, az ApplePodcasts vagy a Castbox felületén, és feltöltök minden adást Neked a YouTube-ra is.

Friss információk:

✔️ 2020. július 15-én 18:30-tól „A Szív dala” címmel szívhangoló meditációs est lesz Székesfehérváron, az Örömvirág Tudatosság Központban.

✔️ 2020. július 23-25. között ThetaHealing haladó tanfolyamot tartok Székesfehérváron, az Örömvirág Tudatosság Központban.

✔️ 2020. július 29-31. között ThetaHealing ONLINE alaptanfolyamot tartok, amelyhez a világ bármely tájáról kapcsolódhatsz!

🌐Tomek Noémi official page a Facebookon  🌐Örömvilág podcast a Facebookon

Vélemény, hozzászólás?