Kell választani? Lehet templomba és ThetaHealing tanfolyamra járni egyszerre? Megfér egymás mellett az esti ima és a meditáció?

Gyakran találkozom azzal a munkám során, hogy a vallási hiedelemrendszerek „összeakadnak” a spirituális és az önismereti út nézőpontjaival. Az adás felvételének napjaiban épp egy ThetaHealing „Világgal való kapcsolat” tanfolyamot tartok, amelyen – egyebek mellett – nagy hangsúllyal jelenik meg az egyházakhoz és vallási rendszerekhez fűződő viszony, és az ezzel összefüggő ítélkezések átalakítása. Eddig nem találkoztam olyan önismereti utat járó keresővel, akinek ezzel ne lett volna dolga.

Az Istenhez (istenihez, Teremtőhöz… akárhogy is hívod) fűződő kapcsolat minden ember témája így, vagy úgy. Ha aktuálisan Te nem is vagy vallásos, nem jársz templomba, az őseid vallásos gyakorlatából és hitéből jócskán kaptál genetikai információkat. Ezek a tudat alatti rétegben áramlanak, és onnan hatnak. Sokszor tapasztaltam tanítványaimnál, klienseimnél, hogy a spirituális útjuk egy pontján erős gátként jelenik meg a vallásosság energiája. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy probléma a vallásosság. De azt sem, hogy választani kell. Sokkal inkább érdemes arra törekedni, hogy megértsük, a kettő nem egymás ellensége… de hogyan?

Tarts velem ma is, és gondolkodjunk együtt erről az izgalmas kérdésről!  Véleményed, hozzászólásod a podcast@oromvilag.hu e-mail címen várom! Ne feledd, az összes eddigi adást megtalálod honlapomon, YouTube csatornámon (IRATKOZZ FEL!) és a podcast appokban.

Ismét ingyenes, élő, online Teremtő Meditációt tartok a Tízmilliószoros Napon. Teremtsünk együtt a Nagy Buddha Nap csodás energiaterében, 2021. október 27-én, szerdán este 19:30-tól! Az élő közvetítéshez itt tudsz csatlakozni: https://www.facebook.com/events/688702112521167

Tudtad? Lélekcsaládunk támogató ereje hatalmas, és mindig a tiszta szándék teréből érkezik. Érezd meg Te is ezt az erőt és az összekapcsolódás felemelő energiáját! A közelmúltban tartott programon élőben csatornáztam azt az 50 perces meditációt, amelyről stúdió minőségű hangfelvétel készült, lehetővé téve ezt a gyönyörű utazást minden érdeklődő számára. A felvételt 4500 Ft hozzájárulással tudod megvásárolni. Szeretnéd? Írj emailt a program@oromvilag.hu címre!

 

Szeretettel várlak további programjaimra:

További programokért látogass el az Örömvilág Tudatosság Központ honlapjára!

Vélemény, hozzászólás?