Hogyan válik komfortossá a bántalmazás? És mi történik, ha kilépsz a bántalmazó kapcsolatodból? Ki tudsz szállni az érzelmi hintából?

A bántalmazásról és a bántalmazó kapcsolatokról már több epizódot is készítettem az elmúlt 2 évben. Ezek az adások vonzották messze a legtöbb hallgatót, ami igazán elszomorító tény. Elképesztő, hogy mennyi ember él bántalmazó kapcsolatban anélkül, hogy felismerné, mi is történik vele valójában.

A bántalmazásról szinte mindenkinek a fizikai erőszak, a verés jut eszébe. Éppen ezért nem ismerik fel sokan, hogy a csenddel verés, az érzelmi megvonás vagy az, hogy folyamatosan lehülyézik, lebarmozzák, éppúgy bántalmazás. Az e témakörről szóló korábbi adások (#17, #18, #64, #65) után rengeteg üzenet érkezett olyanoktól, akik vagy erőt kaptak a továbblépéshez, vagy a felismeréshez jutottak el általa.

Mivel mostanában is több olyan folyamatot segítek, ahol a bántalmazó kapcsolatból már kilépett ugyan a kliensem, a bántalmazás energiájáról viszont még „nem jött le”, úgy éreztem, ideje erről is beszélni. Ezt neveztem el érzelmi hintának, amelyet a #98 epizódban bővebben is kifejtek.

Tarts velem, mert ha – szerencsére – Téged nem is érint a bántalmazás, lehetséges, hogy van a környezetedben olyan személy, akinek segíthetsz az adásban elhangzó gondolatokkal, kérdésekkel.

Véleményed, hozzászólásod a podcast@oromvilag.hu e-mail címen várom! Ne feledd, az összes eddigi adást megtalálod honlapomon, YouTube csatornámon (IRATKOZZ FEL!) és a podcast appokban.

Ismét ingyenes, élő, online Teremtő Meditációt tartok a Tízmilliószoros Napon, melyet ezúttal az Örömvilágból fogunk közvetíteni, a Hungarian Handpan Duo élőzenéjével. Teremtsünk együtt a Nagy Buddha Nap csodás energiaterében, 2021. október 27-én, szerdán este 19:30-tól! Az élő közvetítéshez itt tudsz csatlakozni: https://www.facebook.com/events/688702112521167

 

Tudtad? Lélekcsaládunk támogató ereje hatalmas, és mindig a tiszta szándék teréből érkezik. Érezd meg Te is ezt az erőt és az összekapcsolódás felemelő energiáját! A közelmúltban tartott programon élőben csatornáztam azt az 50 perces meditációt, amelyről stúdió minőségű hangfelvétel készült, lehetővé téve ezt a gyönyörű utazást minden érdeklődő számára. A felvételt 4500 Ft hozzájárulással tudod megvásárolni. Szeretnéd? Írj emailt a program@oromvilag.hu címre!

 

Szeretettel várlak további programjaimra:

További programokért látogass el az Örömvilág Tudatosság Központ honlapjára!

Vélemény, hozzászólás?