Talán meglepő, de időnként azért hisztiznek a nők, mert túlsúlyba kerül bennük a férfi energia. Kíváncsi vagy az okra?

Az Örömvilág podcast #94 adását egy női csoporttal zajló, több hónapos közös munka legutóbbi állomása ihlette. Néhány nem szokványos nézőpontot találtunk együtt a női és a férfi energiáról, amelyek annyira izgalmasak és nézőpontváltóak egyszerre, hogy gyorsan csináltam is belőlük egy adást.

Megfigyelted már magadon, hogy hogyan egyensúlyozod ki magad nőként, amikor túlságosan sok a férfias energiád? (A férfiakra természetesen a kérdés fordítottja vonatkozik.) Ez a legtöbbünknél egyáltalán nem tudatos folyamat, éppen ezért nagyon meglepő eredményekre juthatunk, ha kicsit ennek a kérdésnek utánagondolunk.

Ha velem tartasz, beszélgethetünk még az anyukád által mutatott energiamintáról, a gondoskodásról és a támogatásról. A témához kapcsolódva elmesélek egy személyes tapasztalást azzal kapcsolatban, hogy a minap miért sikerült a testemnek elveszítenie rengeteg ásványi anyagot.

Ha van kedved, oszd meg velem, velünk Te is saját felismeréseidet és tapasztalataidat! Kommentelj a honlapomon, vagy írj e-mailt! Ajánlj témát, esetleg olyan beszélgetőpartnert, akit szívesen hallanál a csatornámon!

Ismered már a Napi Segítő kártyacsomagot?

64 fontos téma, 64 egyedi festmény alapján készült kártyalap, és egy füzet, amely segít megtalálni a választ aktuális kérdésedre. A képek, a nézőpontváltó gondolatok vagy a kérdések a benned lévő témával kapcsolódva hozzák létre az egyedi üzeneteket. A Napi Segítő olyan nézőpontokhoz vezet el, amelyeken keresztül könnyedén láthatóvá válnak a megoldások.

A Napi Segítő kártyacsomag gyönyörű festményei – repróként – a Te otthonod, vagy irodád falát is díszíthetik! Márfy Gabriella festőművész olajfestményeinek másolatát fenyő vakrámára feszített, digitálisan nyomtatott textilképként rendelheted meg, két méretben!

Szeretettel várlak aktuális programjaimra:

További programokért látogass el az Örömvilág Tudatosság Központ honlapjára!

Vélemény, hozzászólás?