Mi a legnagyobb félelmed? Mi lenne, ha bekövetkezne? Hogyan lehet lecsillapítani a félelmeinket? Mire lehet használni a félelem érzését? Ilyen, és ehhez hasonló kérdések kerülnek terítékre az Örömvilág podcast #91 epizódjában.

A félelem alapvető emberi érzés, amelyre – bármennyire is furcsa – nagy szükségünk van. A félelem legalább annyira a segítőnk, mint amennyire az akadályunk. Vészhelyzetben megmentheti az életünket, míg más esetben teljesen ellehetetlenítheti azt.

A félelmeink gyakran nem is saját tapasztalatainkon alapulnak… hasznos, ha felismerjük, honnan is jönnek. Ráadásul az elme által felismert félelmek mögött gyakran valami teljesen más húzódik meg. Egy félelmet akkor tudunk lecsillapítani vagy megszüntetni, ha ismerjük a valódi okot. Ehhez egy átadok egy egyszerű gyakorlatot ebben az adásban.

Írd meg Te is a témával kapcsolatos véleményed, tapasztalatod, felismerésed  e-mailben vagy kommentben! Természetesen a későbbi adásokba is javasolhatsz témát a szokásos módon, azaz e-mailben, vagy honlapom kapcsolati űrlapján keresztül.

Az összes adást megtalálod honlapomon, YouTube csatornámon (IRATKOZZ FEL!) és a podcast appokban.

Ismered már a Napi Segítő kártyacsomagot?

64 fontos téma, 64 egyedi festmény alapján készült kártyalap, és egy füzet, amely segít megtalálni a választ aktuális kérdésedre. A képek, a nézőpontváltó gondolatok vagy a kérdések a benned lévő témával kapcsolódva hozzák létre az egyedi üzeneteket. A Napi Segítő olyan nézőpontokhoz vezet el, amelyeken keresztül könnyedén láthatóvá válnak a megoldások.

A Napi Segítő kártyacsomag gyönyörű festményei – repróként – a Te otthonod, vagy irodád falát is díszíthetik! Márfy Gabriella festőművész olajfestményeinek másolatát fenyő vakrámára feszített, digitálisan nyomtatott textilképként rendelheted meg, két méretben!

Szeretettel várlak aktuális programjaimra:

További programokért látogass el az Örömvilág Tudatosság Központ honlapjára!

Vélemény, hozzászólás?