#90 Segítők segítője – pszichológia és spiritualitás

Lehet egyszerre „tudományosnak” és spirituálisnak lenni? Egy olyan  pszichológussal beszélgetek, akinek igencsak erősen működnek az intuitív képességei.

Ezt a beszélgetést különösen vártam, mert beszélgetőpartnerem az egyik legfontosabb ember az életemben, és kifejezetten kerüli a nyilvánosságot. Tóth Petra pszichológus immáron 13 esztendeje a segítőm, szelíden és szeretettel támogató, bíztató energiájában váltam magam is segítővé.  Annak idején egy ismerősöm ajánlására kerestem fel, aki csak annyit mondott róla, hogy elképesztően intuitív és mindig „bejön”, amit mond. Nos, erről jócskán több, mint egy évtizednyi személyes tapasztalatom van már.

Petrát, a segítők segítőjét arra kértem, beszélgessünk a pszichológia és a spiritualitás viszonyáról, mert nála hitelesebb személyt nem találhatnék erre a témára. Tarts velem, velünk az Örömvilág podcast #90 epizódjában és ismerd meg Te is nézőpontjait!

Ezúttal is örömmel várom véleményed, visszajelzésed a podcast@oromvilag.hu e-mail címre! Ugyanitt javasolhatsz témát is, vagy megoszthatod saját tapasztalataidat velem és a hallgatókkal.

Az összes adást megtalálod honlapomon, YouTube csatornámon (IRATKOZZ FEL!) és a podcast appokban.

Ismered már a Napi Segítő kártyacsomagot?

64 fontos téma, 64 egyedi festmény alapján készült kártyalap, és egy füzet, amely segít megtalálni a választ aktuális kérdésedre. A képek, a nézőpontváltó gondolatok vagy a kérdések a benned lévő témával kapcsolódva hozzák létre az egyedi üzeneteket. A Napi Segítő olyan nézőpontokhoz vezet el, amelyeken keresztül könnyedén láthatóvá válnak a megoldások.

A Napi Segítő kártyacsomag gyönyörű festményei – repróként – a Te otthonod, vagy irodád falát is díszíthetik! Márfy Gabriella festőművész olajfestményeinek másolatát fenyő vakrámára feszített, digitálisan nyomtatott textilképként rendelheted meg, két méretben!

Szeretettel várlak aktuális programjaimra:

ThetaHealing ONLINE Alap tanfolyam: 2021. július 30. – augusztus 1.
Nap meditáció ONLINE: 2021. augusztus 3. 19:30
Társteremtő Est – ONLINE: 2021. augusztus 4. 18:00-22:00
ThetaHealing Világgal való kapcsolat tanfolyam: 2021. augusztus 30. – szeptember 3.
További programokért látogass el az Örömvilág Tudatosság Központ honlapjára!

Vélemény, hozzászólás?