Milyen népek genetikai örökségét hordozod magadban? Tisztában vagy azzal, kik voltak őseid ellenségei? Hogy kivel harcolsz emiatt, anélkül, hogy tudnád?

Amikor néhány éve DNS-tesztet csináltattam magamnak és a fiamnak, szó szerinte ledöbbentem. Olyan népek, népcsoportok génjei mutathatók ki bennem, amelyekről álmomban sem gondoltam volna, hogy bármi közöm is lenne hozzájuk. Számomra az egyik legnagyobb meglepetés a meglehetősen nagy arányú balti genetikám volt, ezekkel a népekkel sosem foglalkoztam, legfeljebb az utóbbi időkben az észtek digitális nomádokat támogató törekvései keltették fel a figyelmemet.

Amikor elkezdem megvizsgálni, hogy genetikai őseim kikkel álltak harcban a történelem során, számos ellenérzésem okát értettem meg. A génjeinket körülvevő morfogenetikus mezőben lévő elképesztő mennyiségű információ ugyanis sok-sok generációra visszamenőleg tartalmazza azt, hogy kik a „barátok” és kik az „ellenségek”. Ezeket az információkat a legjobb szándékkal adták tovább őseink az utánuk következő generációknak, a biztonságuk érdekében.

Az Örömvilág podcast csatorna #86 epizódjában erről az izgalmas témáról szeretnék veled beszélgetni, rámutatva, hogy benned is lehetnek olyan érzések, gondolatok, ítélkezések, amelyek valójában az őseidhez tartoznak. A különböző népek közti harcon túl szó lesz a vallásokkal, vagy az egyes társadalmi csoportokkal kapcsolatos értékítéletekről is. 

A téma egyébként azért került napirendre nálam, mert a napokban fejeztem be a ThetaHealing Világgal való kapcsolat tanfolyamának oktatói kurzusát Vianna Stiballal. A genetikai ítélkezéseimmel, harcaimmal, ellenérzéseimmel kapcsolatos önmunka számomra hatalmas nyereség volt. Bízom abban, hogy számodra is felhoz ez a podcast olyan információkat, amelyek meglátásával, átgondolásával egy jó nagyot lépsz a magasabb rezgésű, tisztább energiájú önvalód felé.

Az adásban említett videó itt nézhető meg. DNS tesztet itt csináltathatsz: MyHeritage és Ancestry.

Te mit tudsz a saját genetikai örökségedről? Milyen felismeréseket hozott Neked ez az epizód? Ragadj billentyűzetet, és írd meg nekem, nekünk a podcast@oromvilag.hu e-mail címre, esetleg kommentelj a YouTube csatornámon vagy a Facebookon!

Érdekelnek más témák is az önismeret, a tudatosság vagy a spirituális témaköréből? Keresd fel honlapomat (www.oromvilag.hu), vagy iratkozz fel csatornámra az alábbi platformok valamelyikén: YouTube, Spotify, ApplePodcast, Google Podcasts!

Van már a Napi Segítő kártyacsomagod?

🌞 64 fontos téma, 64 egyedi festmény alapján készült kártyalap, és egy füzet, amely segít megtalálni a választ aktuális kérdésedre. A kártyacsomag a füzettel együtt egy kisebb táskában is elfér. Bárhová magaddal viheted, bármikor segítségül hívhatod. A képek, a nézőpontváltó gondolatok vagy a kérdések a benned lévő témával kapcsolódva hozzák létre az egyedi üzeneteket. A Napi Segítő olyan nézőpontokhoz vezet el, amelyeken keresztül könnyedén láthatóvá válnak a megoldások.

Szeretettel ajánlom figyelmedbe aktuális programjaimat:

Vélemény, hozzászólás?