#61 Mit hoz neked a Vízöntő kora?

2020 végén óriási energetikai változás indult el, amelyről Takács Gyöngyi asztrológussal beszélgetünk. Aktuális és fontos információk 2020-ról és 2021-ről.

Nem kell ahhoz spirituálisnak lenni, hogy az ember észrevegye, mennyire különleges időket élünk. 2020 olyan hatalmas változást hozott, ami csak a sci-fi írók fantáziájában szerepelt… ma pedig joggal érezhetjük, ez már egy másik világ.

🪐 Az utóbbi hetekben egyre többet hallani a Vízöntő korszak beköszöntéről, a Krisztus születésekor és december 21-én is megjelent Messiás-fényszögről, a hamarosan beköszöntő Szaturnusz évéről, és arról, hogy az új esztendő egy új, könnyedebb energiába vezet minket. Ez utóbbit elég nehéz elképzelnie a legtöbb embernek, tekintettel a fizikai valóságban világszerte zajló eseményekre.🪐

Takács Gyöngyi asztrológust azért hívtam meg az Örömvilág podcast idei utolsó adásába, hogy beszélgessünk a mostani változásokhoz vezető útról, az Óévet záró telihold jelentőségéről, valamint arról, hogy mit hoz nekünk 2021.

Jó hírem van, ha te is azok közé tartozol, akiknek már tele a hócipője azzal, hogy mindent egyedül kell megcsinálniuk. A most elinduló energetika ugyanis támogatja az együttműködéseket, és most különösen gyümölcsöző közös projekteket indíthatunk útjára.

Mi sem hagyjuk ki ezt a fantasztikus lehetőséget, éppen ezért a közös podcast epizód után együtt tartunk Újévi teremtő meditációs estet, és 2021. január 12-én elindítunk egy egész éven át tartó, 12 alkalmas bolygómeditációs sorozatot. Az új energiát az Örömvilág vitorlájába is befogom, és a jövőben sokkal több beszélgetést hallhatsz majd, ha követed podcast csatornámat.

✏️ Ha van kedved, írd meg véleményed, tedd fel kérdésed vagy javasolj témát e-mailben vagy kommentben!

🎧 A korábbi adásokat bármikor meghallgathatod  honlapomon. Az Örömvilág podcast csatornára feliratkozhatsz a Spotify, az ApplePodcasts, a Google Podcast vagy a Castbox felületén, és feltöltöm Neked az adásokat a YouTube-ra is.

Aktuális programjaim:

Vélemény, hozzászólás?