Ha azt hiszed, hogy ez az epizód csak az idei „furcsa” karácsonyról szól, hát nagyot tévedsz. Annál sokkal, de sokkal többről van szó.

Nagy szavak ezek, de cseppet sem túlzóak. Ha velem tartasz az Örömvilág podcast #60. epizódjában, megérted, miért gondolom így. Kétségkívül kihívásokkal teli év van mögöttünk. Sok új szokást kellett kialakítanunk, és most itt állunk 2020 karácsonyának küszöbén, és még nem tudjuk, milyen lesz.

Mi lesz a megszokott családi találkozók helyett? Hogyan zajlik majd egymástól, szeretteinktől távol? Elmarad a karácsonyi vásárok forraltborozós adventi hangolódása, és az ajándékvásárlós maratonokat is a praktikus, gyors, kontaktmentes verziók váltják fel a legtöbb ember életében. Mi marad akkor idén karácsonyra? Talán éppen a legfontosabb: a kapcsolódás feltételek nélküli érzése! 

Valami izgalmas és erőteljes közeleg, és 2020. december 21-én megérkezik. Kezdetben talán éppen csak a szele lesz érezhető, de szépen „belecsorgunk”… Hogy mi ez? Egy új energia! És most ne valami őrült spirimesét képzelj el! Az égbolton két csodás és erőteljes bolygó, a Jupiter és a Szaturnusz ismét együttáll, azaz létrejön a Messiás fényszög, mint Jézus születésekor. Akkor a Halak jegyében hozott nagy tanítást az emberiségnek, most pedig a Vízöntőbe vezet minket. Egy könnyedebb, felszabadultabb, áramlóbb energiába. És ez az egész év erre készített fel. Ne lepődj meg, ez nem ellentmondás! Kiderül az adásból, hogy miről is van szó!

💻 Most különösen izgatottan és kíváncsina várom a véleményed a témáról.  Írd meg e-mailben vagy kommentben! Természetesen a későbbi adásokba is javasolhatsz témát a szokásos módon, azaz e-mailben, vagy honlapom kapcsolati űrlapján keresztül.

Az Örömvilág podcast csatorna adásait megtalálod honlapomon, csatornámra feliratkozhatsz a YouTube-on, a Spotify, az ApplePodcasts és a Google Podcast felületén is.

Ismered már a Napi Segítő kártyacsomagot?

🌞 64 fontos téma, 64 egyedi festmény alapján készült kártyalap, és egy füzet, amely segít megtalálni a választ aktuális kérdésedre. A kártyacsomag a füzettel együtt egy kisebb táskában is elfér. Bárhová magaddal viheted, bármikor segítségül hívhatod. A képek, a nézőpontváltó gondolatok vagy a kérdések a benned lévő témával kapcsolódva hozzák létre az egyedi üzeneteket. A Napi Segítő olyan nézőpontokhoz vezet el, amelyeken keresztül könnyedén láthatóvá válnak a megoldások.

Szeretettel invitállak aktuális programjaimra:

🧬 ThetaHealing®️ ONLINE Alaptanfolyam: 2020. december 18-20. Ez a 100. tanfolyamom, ezért minden résztvevő ajándékba kap egy Napi Segítő kártyacsomagot! 

Vélemény, hozzászólás?