Lehetségesnek tartod, hogy valami korábban, vagy késve érkezzen meg az életedbe? Van olyan, ami miatt bánkódsz, mert nem a legjobbkor jött?

Tedd fel magadnak a kérdést: hol időzöm a legtöbbet? Ne fizikai helyre gondolj, hanem arra, hogy időben hol tartózkodsz a legtöbbet a gondolataiddal! Jelen vagy az életedben itt és most? A múltban merengsz? Esetleg a jövőt fürkészed?

Egyéni konzultációkon gyakran hallom a klienseimtől, hogy „én már erről lekéstem”, „erre már nincs lehetőségem” és azt is, hogy „sajnos, túl korán találkoztunk, és nem tudtuk értékelni egymást”. A múlton való bánkódás, a jövőtől való félelem vagy a lekésettség érzés mind-mind nagyon nehéz energia. Elveszi a cselekvő erőt, a felelősségvállalás szabadságát és a jelenben való teremtés lehetőségét egyaránt.

Az Örömvilág podcast #56 epizódjában az idő és az időzítés van fókuszban. Őszintén szólva, én nem hiszek abban, hogy valami csak úgy véletlenül, vagy rosszkor érkezik hozzánk. Véleményem szerint, ha valami megjelenik az életünkben, annak oka és célja van. Éppen ezért megfontolandó az, hogy ez utóbbival foglalkozzunk. Azzal, hogy egy adott helyzet, egy jelenség, egy kapcsolat mire tanít, milyen képességeket, értékeket segít fejleszteni, magasabb szintre emelni magunkban.

Kíváncsi vagyok, benned milyen gondolatokat hoz fel ez a téma. Ha van kedved, írd meg véleményedet, felismeréseidet e-mailben, vagy kommentelj a poszt alatt!

🌞 Ismerkedj meg a Napi Segítő kártyacsomaggal! 64 fontos téma, 64 egyedi festmény alapján készült kártyalap, és egy füzet, amely segít megtalálni a választ aktuális kérdésedre. A  kártyacsomag a füzettel együtt egy kisebb táskában is elfér. Bárhová magaddal viheted, bármikor segítségül hívhatod. A képek, a nézőpontváltó gondolatok vagy a kérdések a benned lévő témával kapcsolódva hozzák létre az egyedi üzeneteket. A Napi Segítő olyan nézőpontokhoz vezet el, amelyeken keresztül könnyedén láthatóvá válnak a megoldások. → www.napisegito.hu

Szívesen hallanál más témákról is? Az Örömvilág podcast minden adását megtalálod honlapomon.

Egyéb előadások videóit feltöltöttem Neked a YouTube csatornámra.

Aktuális programajánlataim számodra:

🧬 ThetaHealing® ONLINE Lélektárs tanfolyam: 2020. november 24-25. esténként
📌 További események, programok, tanfolyamok 👉 www.oromvilag.hu/programok

Vélemény, hozzászólás?