#53 Mit tanul a gyermek szülei kapcsolatából?

Ha szülő vagy, azért… ha még nem, azért hallgasd meg ezt az epizódot! Tisztában vagy azzal, hogy a szülői viselkedés  milyen hatással van a gyermekre?

Minden szülő a legeslegjobbat szeretné a gyermekének. Akár komoly áldozatokat is hoznak, hogy csemetéjük „szép” családban nőjön fel, legyen apukája és anyukája, akik szeretik. De mi van akkor, ha a szülők nem tudnak egymással mit kezdeni? Mi van akkor, ha kihűlt a kapcsolat? Mi történik, ha a szülői háló zárt ajtaja mögött a bántás és veszekedés van? Érdemes együtt maradni a gyerek kedvéért?

Mi történik akkor, ha a szülők elváltak, és nem tudnak lakatot tenni a szájukra a volt párjukkal kapcsolatban? Egy-két szarkasztikus mondat is elég lehet ahhoz, hogy összezavarják szemük fényét, és komoly önelfogadási, önértékelési problémákba taszítsák. Pedig a szándék biztosan nem ez.

Az Örömvilág podcast csatorna #53 epizódjában ilyen, és ehhez a témakörhöz szorosan kapcsolódó más kérdéseket is körbejárunk. Ha van gyermeked, vagy szeretnél gyermeket… ha segítő szakmában dolgozol, vagy a környezetedben vannak  nehéz időszakban lévő, esetleg elvált szülők, akkor tarts velem fél órára!

Te mit tanultál a szüleidtől? Milyen mintát mutattak neked?  Írd meg véleményed, felismerésed e-mailben, vagy használd a honlapon lévő kapcsolati űrlapot! Természetesen témajavaslataidat és kéréseidet is szeretettel várom.

🎙 Az Örömvilág podcast mindenadását megtalálod honlapomon.

Aktuális programajánlatom számodra:

Vélemény, hozzászólás?