#49 Itt az ősz! – depi vagy hepi?

Milyen hatással van a hangulatodra az időjárás? Szerinted is szomorkás az ősz? Mi lenne, ha minden évszakban, esőben és szélben is jól lehetnél?

Alig pár napja köszöntött be az ősz, máris többen kértek tőlem egyéni konzultációt. Te is azok közé tartozol, akiknek az időjárással együtt változik a hangulata?  Miközben a természettől meglehetősen távol van a XXI. századi átlagember, a természeti jelenségek, és az időjárás elképesztő hatással van rá. Mégis mit lehet tenni? Mit kezdjünk azzal, amikor behúzódunk, bekuckózunk, befelé megyünk? Muszáj, hogy ezt az állapotot a depivel azonosítsuk? Ezekről és ehhez hasonló kérdésekről szól az Örömvilág podcast csatorna #49. adása.

Tarts velem, és ha a téma kapcsán benned is születnek nézőpontváltó gondolatok, kérlek, írj e-mailt, vagy kommentelj! Az Örömvilág podcast minden korábbi adását megtalálod honlapomon. A csatornára feliratkozhatsz a Spotify, az ApplePodcasts, a Google Podcasts vagy a Castbox felületén is, és folyamatosan feltöltöm az adásokat Neked a YouTube-ra .

Aktuális programjaim:

🧬 ThetaHealing® ONLINE alaptanfolyam: 2020. október 2-4. (péntek délutántól vasárnap délutánig)

Vélemény, hozzászólás?