#47 „Eltűnt” ikrek hatása a jelenre

Tudtad, hogy minden 10. embernek lett volna ikertestvére? A magzati kori ikervesztés számtalan problémát okozhat minden életterületen.

Amikor kislány voltam, szerettem volna egy ikertestvért. Sokszor elképzeltem, milyen lenne, és nehezen barátkoztam meg a gondolattal, hogy nem létezik. Évtizedekkel később dolgoztam fel saját ikervesztésem traumáját, és ma már tudom, milyen sok negatív hitrendszert hoztam a magzati koromból. Jó hír, hogy ezeket meg lehet változtatni, azonban ahhoz először fel kell ismernünk őket.

Indokolatlan magány érzés gyötör? Sosem vagy elégedett? Mindig megtorpansz a cél előtt, vagy állandóan átadod másoknak a dicsőséget? Könnyen lehet, hogy mindez azért történik veled, mert neked is volt ikertestvéred, aki végül nem született meg.

Az Örömvilág podcast csatorna #47 epizódjában az ún. „eltűnt iker szindrómáról” mesélek Neked. Tölts velem nagyjából fél órát,  és – ha van kedved -, írd meg a saját felismeréseidet, véleményedet! Küldj e-mailt, vagy kommentelj!

A korábbi adásokat megtalálod honlapomon, de az Örömvilág podcast csatornára feliratkozhatsz a Spotify, az ApplePodcasts, a Google Podcasts vagy a Castbox felületén is, és folyamatosan feltöltöm az adásokat Neked a YouTube-ra is.

Aktuális programok az Örömvilág Tudatosság Központban:

🧠 Gondolattisztító online est: 2020. szeptember 18. 19:00 (Zoom)
💫 ThetaHealing®Teremtés & Bőség tanfolyam: 2020. szeptember 24-25. (Örömvilág Tudatosság Központ, Székesfehérvár)
🧬 ThetaHealing® online alaptanfolyam: 2020. október 2-4. (Zoom)
👉 Podcast csatornám adásai mellett az Örömvilág honlapján már megtalálod az Örömvilág Tudatosság Központ munkatársait, programjait, szolgáltatásainkat, valamint személyes felületemen rólam is olvashatsz.

Vélemény, hozzászólás?